Reklama

Reklama

Rock zo strednej

  • Česko Rock ze střední (viac)
Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (136)

glamgirl 

všetky recenzie používateľa

Film ktorý sa začína slovami Dear David Bowie a v ktorom sa nakoniec David Bowie objaví... si v záchvate eufórie zaslúži 5 hviezd. Keď eufória pominie, postačia slabšie 4. Banslam je veľmi pohodový film o počúvateľnej hudbe, šmrncnutý komplikovanými medziľudskými vzťahmi, pričom postavy nie sú prepracované do hĺbky. Tie dve hodiny strávené pozeraním však boli veľmi príjemné. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

úžasná hudba. to je tá najlepšia vec na tomto filme. príjemná a rôznorodá. v tesnom závese sú herecké výkony. Lisa je skvelá a Gaelan je naozaj talentovaný. išla som do toho kvôli Vanesse a aj keď mala menšiu rolu, ako som predpokladala, veľmi sa mi jej výkon páčil. a aj ten príbeh bol veľmi fajn. vtipný a na nič sa nehral. nebolo tam žiadne neznesiteľné klišé a pôsobilo to celé veľmi ľudsky a uveriteľne. lásky, priateľstvá, smútky, bolesti, sklamania. možno to nebolo nič svetoborné, ale ja som si tie postavy obľúbila a aj mi bolo ľúto, keď som sa s nimi musela rozlúčiť. a to je pre film veľký kompliment ()

Reklama

Marys 

všetky recenzie používateľa

Dalo by sa povedať, že to bol taký High School Musical prístupný ľuďom, ktorí nie sú čisto len do popmusic. Aj napriek ošúchanej zápletke, hyperpredvídateľnému záveru a niektorým vážne absurdným záležitostiam musím povedať, že film sadol ako riť na šerbeľ k môjmu aktuálnemu psychickému rozpoloženiu a pozrel som si ho rád. Asi bol skrátka dobre natočený. ()

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

K filmu som pristupoval s rezervou už len kvôli niektorým komentárom tu na fóre. A som rád, pretože ma veľmi príjemne prekvapil. Po celý čas som mal pocit príjemnej indie atmosféry a hoci som skôr priaznivcom starého rocku ako toho moderného či ska, použitá hudba bola veľkým prekvapením a príjemne ladila s rytmom filmu. Už počas sledovania som vedel, že film ocením štyrmi hviezdičkami, ale po perfektnom závere s Vanessou bez hviezdičky Disney s kľudným srdcom pridávam aj piatu a radím ho tak na svoje zvláštne miesto. ()

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Prijemna hudebni party ze stredni. Palec nahoru za Lisu "Phoebe" Kudrow v roli cool matky, peknou Vanessa Anne Hudgens a cameo Davida Bowieho, ktere bylo jasne hned od zacatku co film zacal hlaskou "Dear David Bowie..." a pozor, herci si skutecne zahrali a zazpivali sve hudebni performances live. 6/10 ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (11)

  • Charlie Saxton absolvoval konkurz na roli Buga v den svých narozenin. (becki_tu)
  • Všechna hudební čísla jsou náhrána a nazpívána herci až na kytarové party Vanessy Hudgens a Scotta Portera a klavírní pasáže Lisy Chung. I přesto, že se Vanessa a Scott naučili, jak zahrát své songy, nakonec vše za ně nahrál kytarista Jason Mozersky. (becki_tu)
  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)

Reklama

Reklama