Reklama

Reklama

Zeljonyj Slonik

  • Rusko Зелёный Слоник (viac)
Horor / Thriller / Psychologický
Rusko, 1999, 87 min

Obsahy(1)

Dvaja vojaci ruskej armády sú uväznení v trestnej vojenskej väznici. Ich cela najviac pripomína temnú pivnicu s pretekajúcim kanalizačným potrubím. Jeden z nich neustále obťažuje toho druhého svojimi príbehmi zo života, ktoré nie sú práve najmilšie. Neskôr mu tento rozprávač pripraví aj nechutné prekvapenie... Napätá atmosféra neustále vzrastá, keď oboch začne ponižovať a šikanovať väzenský dozorca. Potlačovaná agresia vyústi do nepredvídateľných udalostí s mimoriadne násilným zakončením. (ash99)

(viac)

Recenzie (16)

contreras 

všetky recenzie používateľa

Geniální. pornogrid má pravdu pravdoucí. Doplnil bych jen to, že vojenský kriminál je vždycky horší, než ten civilní... a o rusku to platí dvojnásob. Další z filmů, který pro mě padá do kategorie: Das beste aus besten. Světlanu bych moc chtěl do pelíšku a nějaký ten bajonet a hrtan už by se taky sehnal. ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Je to zvláštní,ale tento film dává opravdové zrcadlo trestaneckého života,který není ničím novým.Filmy s takovou tématikou se netočí jenom tak.Pokud zajdete do pramenů literatury hlouběji,Japonské válečné vězení bylo ještě tvrdší,kdy kanibalismus mezi spoluvězni byl velice přítomným jevem,kdy pojídání výkalů a pití moči bylo to nejmenší zlo..Pokud režisérka filmu o tom něco ví a to si myslím že ano,tak v tomto filmu excelovala svou odvahou vůbec něco takového natočit. ()

Reklama

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

No nevím no, pro jistotu jsem na to mrknul ještě jednou a musel jsem to přehodnotit o bod dolů, protože je to prostě demence... Nějákou věcnou myšlenku to nemá, děj je skoro nulový, furt se tam jen řve a ty násilnosti a gore jsou dost divně natočené(velmi nepřesvědčivé mrdání do prdele, kuřba mimo záběr, goretriky na velmi amatérské úrovni..atd..).. Celkově je to děsná nuda(87min je fakt dlouho)a jeden by u toho usnul, kdyby se tam tak neřvalo.... Chobotová scénka je ale originální a ten tlak a následné zhroucení psychiky je podaný-řekl bych-docela obstojně, takže bych to zase úplně nezatracoval......... Mě osobně už ale takovéhle hnusné jednoduchosti moc nerozhazujou-více mě pobaví, pocuchá a zneklidní něco s vypiplanou myšlenkou nebo silným dějem. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Najzvrátenejší film aký som zatiaľ videl. Vždy som tvrdil že sú Rusi vo svojej podstate zvrhlé zvieratá bez disciplíny. A tento extrémne nechutný film iba potvrdzuje môj názor. Nachádza sa tu prakticky všetka nehanebnosť sveta. Snuff, porn, gore. šikana, neľudské zaobchádzanie, znásilnenie. Dvaja väzni sú zatvorený cele kde preteká fekál. Jednému rupne v bedne a začne svoj fekál pojedať a natierať si to na celé telo, tomu druhému sa to samozrejme nepáči. Stiesnení priestor, psychické napätie a šikana ma však ani omylom nedokázali pripraviť na poslednú pól hodinu. Kde jeden väzeň dozorcu znásilní a potom zaživa vypitvá. Snuff plný kriku bolesti a vierohodne vyzerajúcich čriev, všetko v obraze starej VHS, ma donútil to niekoľko krát to vypnúť. Za tieto ukrutné špinavosti si to zaslúži plný počet. Ale moja morálka to jednoducho nepustí. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Dalsi neskutocne nudny horor,ktory sa snazi sokovat svojim obsahom,tentokrat z Ruska,velmi velmi dlho trva,kym sa zacne nieco diat a ak to zacne,tak to nie je nic extra,co clovek uz nevidel v inom filme,tu na CSFD som zvyknuty,ze poniektorych sokuje aj to,ze si niekto vo filme prdne,ale za snahu davam jednu hviezdicku,druhu za koniec...:-) ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama