Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Technici operačného strediska ukrytého v podzemí spúšťajú akciu - tajomný rituál. Aj napriek varovaniu špecialistky, že ich experiment sa môže vymknúť spod kontroly, pokračujú v práci. Medzitým do zdanlivo opustenej chaty v horách prichádza partia mladých ľudí, ktorí si chcú užiť chvíle slobody v divočine. Netušia, že priestor je pokrytý sledovacími zariadeniami a technickými vychytávkami. V pivnici objavia podivné predmety vrátane starého denníka sadistickej rodiny Brücknerovcov. Jedna zo študentiek vysloví latinské zaklínadlo a vzápätí sa romantický pobyt v prírode zmení na peklo. Na mladých ľudí zaútočia vlkolaci a sadistické zombie a všetci musia bojovať o svoje životy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (25)

Trailer 1

Recenzie (1 582)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Nehorázná šílenost, kterou buď budete milovat, nebo nenávidět. Každej správnej fanda hororů si snad ale nepřál vidět nic jiného. Výborně natočený uragán hlášek, originálních nápadů a příběhu, který je příšerně WTF a nedává smysl, ale stejně vás dokáže napínat a překvapovat do poslední sekundy filmu. I přes pár zjevných nedostatků tak nemůžu jinak, než dát plný počet. Takhle dlouho už jsem si žádný horor neužil. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Wow.. Unfuckingbelieveable Things. .Comes True! Master Piece Jako Blázen! První Hodinka.. Byla Originální, Zajímavá, Stylová, Nápaditá.. Avšak stále jsem si říkal, Za co dávají Ostatní Lidi 5 *.. Pak se přihodilo něco nečekaného.. a Masakr mohl začít! Neskutečná Jízda.. Plná Krve, Příšer.. Největší a Nejstrašnější Noční Můry Obžily! Opravdu Krása, Skvost, přímo Dokonalost a Radost se na tohle KOukat! za Perfektní konec zvyšuji i já na 5*! Paráda! Kéž by z toho byla Trilogie! ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Nechala som sa zlákať na komentáre o tom, že prvá polovica je síce tínedžerská vyvražďovačka, ale tá druhá ma určite prekvapí. Dočítala som sa aj o asociáciách s inými horormi a o pozadí výletu na chatu nás film informuje hneď na začiatku, takže to nie je šoková terapia - ale ten úplný záver, ten ma dostal aj rozosmial :-) Za tie posledné scény, keď sa ani jedno očakávané klišé nenaplnilo, za to im dávam štvrtú hviezdičku! ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Vyvražďování skupinky teenagerů nikdy nebylo tak vtipné, originální a v pár momentech působivé (výtahy). Chvílemi je možná ten černý humor (scény z "režie") trochu přehnaný a části, kde mládí bojuje o své přežití degraduje, ale posledních patnáct minut podtrhne záměrné boření všech hranic. Škoda jen, že nezbořil i jedno klišé o nesmrtelně zraněných hrdinech, protože s čím tyhle "američtí studenti" dokáží v klidu běhat a bojovat, by ani chudák Batman nerozdýchal:)). Zábavné, moderní a jiné, shlédnutí povinnost. A občasné pomrkávání tvůrců na fanoušky bych nechal úplně na jinou diskuzi... PS(spoiler): sobeckost zničí svět! Kdo by to kdy řekl!! ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Aj vdaka polnocnej projekcii s vybornym ozvucenim nemozem dat menej, ako plnu palbu. Obrovska studnica napadov, kde sa stare a poznane mixuje do vzrusujucej novej podoby, sebavedomy nadhlad, vynikajuce dialogy/hlasky a presvedcivy styl, robi z tohto dielka najlepsiu hororovu zabavu za veeelmi dlhu dobu. Tak ako 16 rokov dozadu Scream priniesol novy vzduch do zanru, tam The Cabin in the Woods v mojich ociach prinasa hurikan. Uz si ani nepamatam, kedy naposledy som sa pri filme daneho zanru miestami naozaj aj zlakol a hlavne v napati cakal co bude dalej, kedze tvrocovia su takmer vzdy napred pred divakom. Velke cinefilske nadsenie. ()

Galéria (369)

Zaujímavosti (27)

  • Jazyk vlčej hlavy bol vyrobený zo silikónu a bol odnímateľný. (misterz)

Súvisiace novinky

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (viac)

Kdo natočí nového Spider-Mana?

Kdo natočí nového Spider-Mana?

03.03.2015

Studia Sony a Marvel se budou podílet na vzniku zbrusu nového Spider-Mana. Andrew Garfield se odebral za Tobeym Maguirem do pavoučího důchodu a na jeho místo nastoupí nová tvář, která ztvární buď… (viac)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (viac)

Thor se akce neleká

Thor se akce neleká

01.07.2011

Chris Hemsworth nás jako komiksový Thor přesvědčil. Není důvod nevyhlížet urostlého sympaťáka i v jeho dalších rolích. Už má dotočený horor Cabin in the Woods (scénář Joss Whedon), remake… (viac)

Reklama

Reklama