Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Nové dobrodružstvo

  • Slovensko Tom a Jerry (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poznáme ich z animovaných príbehov, na ktorých vyrástli celé generácie. Čo ak sa však vyberú do sveta - a to rovno do toho nášho, reálneho? Keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela, kde práve prebieha svadba storočia, jej zúfalá organizátorka si najme Toma, aby jej pomohol sa myšiaka zbaviť. Naháňačka kocúra a myši však skoro zničí nielen jej kariéru a chystanú svadbu, ale aj celý hotel. (Continental film)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • Ve filmu se na okamžik ve scéně, kde číšník předává lahve šampaňského pomocníkovi, objeví známý zpěvák Ozuna v roli pomocníka. (padawan88)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)
  • Není to poprvé, kdy se Tom a Jerry objevili v hraném filmu. Poprvé se objevili jako „cameo“  ve filmu Anchors Aweigh (1945), ve kterém si Jerry zatancoval s Genem Kellym. Další filmové mihnutí proběhlo v Dangerous When Wet (1953). (10milda)
  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)
  • Film měl jít původně do kin 23. prosince 2020. Bylo to plánováno k oslavám 80 let, kdy se poprvé Tom a Jerry objevili na obrazovce. Z důvodu COVID-19 byla premiéra přeložena na 4. března 2021. (10milda)
  • V původním scénáři z roku 2009 se Tom a Jerry poprvé seznámí a ztratí v Chicagu, a poté společně hledají cestu domů. Tento scénář měl být použit pro verzi hraného filmu se CGI, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro verzi hraného filmu s 2D animací, a tak se scénář upravil. (10milda)

Súvisiace novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (viac)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (viac)

Reklama

Reklama