Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Nové dobrodružstvo

  • Slovensko Tom a Jerry (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Poznáme ich z animovaných príbehov, na ktorých vyrástli celé generácie. Čo ak sa však vyberú do sveta - a to rovno do toho nášho, reálneho? Keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela, kde práve prebieha svadba storočia, jej zúfalá organizátorka si najme Toma, aby jej pomohol sa myšiaka zbaviť. Naháňačka kocúra a myši však skoro zničí nielen jej kariéru a chystanú svadbu, ale aj celý hotel. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (129)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

No to, že mi sprznili ďalšiu klasiku môjho detstva, už budem musieť iba predýchať. Film, ktorý je vlastne tajnou sebareflexiou dnešnej doby, s tým že ukazuje nepriamo jej nedostatky v klamlivo vyšperkovanom kabátiku. Pričom Tom a Jerry si to nezaslúžia a tí dvaja majú baviť slapstickovým humorom a nie predraženým repertoárom. Nevadí, v tomto prípade nie. A prečo? Lebo, občas sa ukáže niečo, čo nieje zakotvené v genocídnom dnešnom svete a ukáže lásku. ()

berry.77 

všetky recenzie používateľa

Koukám že to spousta nepochopilo, ale tento kousek je připomínka starých scén vytržené z mnoha dílů a plus spousty postaviček okolo. Já osobně cokoli se stalo Jerrymu nebo Tomovi jsem si připomněl na scény ze seriálu. Prostě super naposledy jsem se bavil u Králíka Rogerse. A 5* na srovnání neznalosti co tvůrce stvořil. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně otravný kousek,který nepokrytě vykrádá klasiku bez špetky vlastní invence.Osobně nemám moc rád tuhle kombinaci kresleného a hraného (s čestnou výjimkou Kralíka Rogera) a i když tady ta interakce relativně funguje,je to prostě bída.Děti se sice celkem bavily,ale dospělý divák (i ten který měl/má rád původní kraťasy) bude většinu času trpět...20% ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

To co v kresleném filmu působí jako legrace, v hraném v kombinaci s animací jako návod na týrání zvířat. Už se vidím, jak vysvětluji např. takovému pěti letému capartovi, že kočka fakt nepřežije pád z deseti metrů, aní rámu ž)horkou žehličkou do ksichtu a jiné podobné taškařice. Pro dětské oči může působit natolik reálně, že si z toho odnesou akorát tak chuť zaexperimentovat s domácími mazlíčky. Pro ty starší a dospělé je tam zase málo děje, který by dával nějaký ucelený obraz, potažmo smysl, nemluvě o tom, že stylizace prostě nepůsobí úplně přesvědčivě. Chápu snahu tvůrců, oblíbené postavičky přenést do reálného světa, ale v některých případech, je lepší, nechat věci, tak jak jsou. Za mne jedna hvězda za snahu. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

druhy pokus dostat klasikov animovanych grotesiek (tom a jerry sa prvy raz v kinach objavili uz v roku 1940!) na velke platno nedopadol o nic lepsie ako jeho predchodca z pred tridsiatich rokov. ak povodne kratke pribehy fungovali na ploche desiatich minut tak to bolo hlavne vdaka crazy situaciam a extremnemu nasiliu (za co su v mnozstve krajin niektore epizody toma a jerryho zakazane). ta jednoduchost a priamociarost sa vsak Timovy Storymu nedokazala preniest na platno a spolu s dvojicou Weber/Neustadter (ktori maju za sebou doposial romanticke filmy pre mladych) neprisli s nicim novym co by bolo aspon trocha originalne a zaujimave a ospravedlnilo jeho prestrelenu dlzku. taky Zemeckis so svojim Rogerom Rabbitom nielenze bezchybne dokazal prepojit skutocnych hercov s kreslenymi ale svoj film obohatil i pribehom ktory nenudi. Storymu sa ta kombinacia prilis nedari a vacsina nahanaciek je neprehladna a uplne bez energie. navyse dizajn toma a jerryho mi vobec nesadol a mal som z neho pocit akoby vypadli z obdobia Gena Deitcha. Chloe Grace Moretz je skoda na taketo ulohy ale spolu s Penom (na ktoreho mam slabost) su jediny dovod preco som Toma a Jerryho dopozeral... ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (12)

  • Film měl jít původně do kin 23. prosince 2020. Bylo to plánováno k oslavám 80 let, kdy se poprvé Tom a Jerry objevili na obrazovce. Z důvodu COVID-19 byla premiéra přeložena na 4. března 2021. (10milda)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Súvisiace novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (viac)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (viac)

Reklama

Reklama