Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel)  je obyčajný chalan s neobyčajným šťastím. Pri svojej práci na letisku sa zoznámi s hriešne krásnou Molly (Alice Eveová), ktorá sa doňho, čuduj sa svete, zamiluje. Mladá žena si okamžite získa nielen Kirka, ale aj všetkých jeho kamarátov, rodinu, ba dokonca aj jeho bývalú priateľku. Vzťah medzi atraktívnou Molly a priemerným Kirkom však postupne vzbudí neželanú reklamu, údiv a reakcie celého okolia, až o jeho zmysle začne pochybovať dokonca aj samotný Kirk. Aj on si totiž uvedomí, že medzi ním a Molly je priveľký rozdiel a takáto kráska patrí do celkom inej ligy. Nedostatok sebavedomia a vplyv pochybujúcich priateľov či rodiny ho začnú odrádzať od hlbšieho zblíženia. Pod veľkým tlakom sa Kirk dopustí katastrofálnej chyby a hrozí, že sa jeho vzťah skončí tak rýchlo, ako sa aj začal. Do všetkého začnú zasahovať Mollyn bývalý priateľ aj Kirkova majetnícka ex-priateľka. Kirk sa vzbúri a chce svoju Molly späť. Začína veriť, že ak sa bude naozaj veľmi snažiť, láska dokáže prekonať akýkoľvek rozdiel medzi partnermi. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

TheSlezy

TheSlezy (hodnotenie, recenzie)

Alice Eve jede Sexy ve filmu jak čip.

Sexystické scénky sakumprdum 17min. ! 

moncoe

moncoe (hodnotenie, recenzie)

Schválně, všiml si někdo české stopy v tomhle filmu? Vyskytuje se tam jen okamžik, ale je tam...

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Nečakal som, že to bude až taký dobrý film... myslel som si, že to bude priemerná komédia, ale prekvapilo ma to atmosférou aj hláškami a gagmi :-)) hodnotím to ako veľmi dobrú komédiu... takže dávam 4* a mimochodom pre tých čo si myslia, že to v živote neni možné, nebol by som až taký skeptický ;-)

Súvisiace novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (viac)

Reklama

Reklama