Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard Castle má všetko, po čom túži každý muž – popularitu, peniaze, šarm a charizmu, vďaka čomu si ľahko získa priazeň každej ženy. Jeho život však začal stagnovať v tej najdôležitejšej oblasti – ako autor bestsellerov stratil inšpiráciu. Problém vyriešil tak, že svoju obľúbené literárnu postavu nechá zomrieť. Ani to však nepomohlo. A akoby toho nebolo dosť, v okolí začne vyčíňať masový vrah, ktorý sa inšpiroval motívmi vrážd práve z jeho románov. Zásluhou svojej pestrej minulosti, obohatenej aj o nejaké to zadržanie za nezákonnú činnosť, sa ocitne na vypočúvaní na policajnej stanici. Našťastie sa rýchlo dostáva spod bremena podozrenia a vzápätí ponúka svoju pomoc pri vyšetrovaní, pravda, čisto zo sebeckých dôvodov. V hlavnej vyšetrovateľke Kate Beckettovej totiž objavil stratenú inšpiráciu a pôvabná detektívka sa stane predlohou jeho novej hrdinky. Vďaka známosti s newyorským starostom, svojím veľkým fanúšikom, si vybaví, aby sa mohol zúčastňovať na vyšetrovaní ako pozorovateľ. Spolu s Kate tak vytvoria zaujímavú vyšetrovateľskú dvojicu... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

SupergirlDC 

všetky recenzie používateľa

Táto epizóda je moja obľúbená v tejto serii. Veľmi sa mi páčilo a hlavne to ako vrah vraždil podľa kníh. Bolo to zaujímavé ako bol vrah jasný v prvých 15 minútach (obrazne) a zrazu to bol úplne niekto iný kto do toho kontextu vôbec nezapadal. Taká tipucka kriminálka. Odporúčam ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že jsem si našel nový oblíbený seriál. Přestože existuje už hodně dlouho dobu, tak nějak jsem ho doteď ignoroval. Nicméně jsem se asi platonicky zamiloval do Stany Katic, která hraje drsnou detektivku Kate opravdu dobře a i její parťáci nepředvádí špatné výkony (zvláště to jejich rýpání je fajn…). Nathan Fillion coby spisovatel Richard Castle vplul na scénu excelentně. Jeho postava se mi líbí, je vtipná, chytrá, vlezlá, občas i nemotorná, ale celkově se mi líbí, jak vyrovnaně balancuje mezi spisovatelskou i „detektivní“ prací. Jen to finále z vrahem mohlo být trochu akčnější. ()

Reklama

Galéria (43)

Reklama

Reklama