Reklama

Reklama

Vtierka Castle - Série 1

(séria)
Krimi / Komédia / Dráma / Mysteriózny
USA, 2009, 7 h 6 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvorcovia:

Andrew W. Marlowe

Predloha:

Barry Schindel (poviedka)

Hudba:

Robert Duncan

Hrajú:

Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Monet Mazur, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stephen J. Cannell, James Patterson, Jon Huertas (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(10)

Recenzie (5)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi mile mě tento seriál zatím překvapil. První série byla velmi dobrá, leč deset dílů je sakra málo. Už se ale nemůžu dočkat, jak to bude pokračovat. Castle je docela sympaťák – sice se chová trošku jako blbeček, ale zas to dokáže vynahradit vtipností, představivostí a vlastně většinu případů pomohl vyřešit právě on. Kate je sakra sexy kočka, po které bych taky hnedka „pálil“ – od takové policajtky bych se rád nechal zatknout. Ryan a Esposito coby parťáci taky nejsou špatní, je s nimi prdel, hlavně jak si hlavní hrdiny pořád dobírají. Některé případy jsou docela zajímavé, jiné o něco méně, ale má to slušnou atmosféru, nechybí emoce, humor a ty úvodní aranžování obětí jsou taky solidní. ()

Memphz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepšia kriminálka, najkrajšia vyšetrovateľka a najväčšie seriálové prekvapenie. Castle vtipkuje s neuveriteľnou kadenciou, Beckettová mu so sladkým úsmevom prihráva a chémia medzi nimi priamo žiari. Rôznorodosť prípadov, šikovnosť ale aj nadhľad celého vyšetrovania potom dávajú úplne oprávnenú istotu, že do ďalších rokov bude z čoho čerpať. Avšak ani tento seriál sa nezaobíde bez negatív. Keďže som videl všetky série a momentálne si ich dávam v rámci krimi maratónu znova, od začiatku by som dal viac priestoru dvojici detektívov Ryan a Esposito bez ktorých by tento seriál bol polovičný a určite sa, minimálne u mňa, nejedná len o vedľajšie postavy. Taktiež čo sa týka hlavnej príbehovej linky, tiež by som ju viac otvoril hneď od začiatku, čo sa tohto týka v prvej sérií sme dostali iba také malé náznaky o čom je vlastne hlavný príbeh avšak neskôr sa to parádne rozbehne. Len by ma naozaj zaujímalo prečo má prvá séria len desať častí a ostatné cez dvadsať. Možno sa len autori báli neúspechu a tak radšej vsadili na túto variantu. Ako som už ale spomínal, prvá séria je výborná, so skvelými prípadmi avšak krátka a hovorí nám veľmi málo o hlavnom príbehu. Aj keď možno to je tak lepšie. Určite netreba vyložiť hneď všetky esá na stôl. 80%. ()

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zamilovala jsem se do Stany Katic. Je naprosto dokonalá, krásná, má skvělé vlasy. A jako postava Kate Becketová chytrá, vtipná, ale zodpovědná a skvělá policistka. Jednotlivé díly jsou hodně rozmanité. Jeden díl je o možné 3. světové válce, další o teroristech. Další naprosto o ničem. A posléze zase o brutálním sériovém vrahovi. A jako bonus škádlení Kate s Castlem. A nesmím zapomenout na Castlovy dceru, opět s naprosto dokonalým účesem, a úžasnou matku. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama