Reklama

Reklama

Aby sa dostali domov, boli ochotní veľa riskovať. Napríklad leteli v lietadle pilotovanom tučniakmi. Napriek tomu hrdinovia filmu Madagaskar doteraz nedorazili do svojich pelíškov v newyorskej zoo. Dobrá správa je, že vďaka fenomenálnemu úspechu predchádzajúcich dielov dostali tretí pokus, či to teraz vyjde, zostáva vo hviezdach. Po panenskom ostrove Madagaskar a veľkých afrických pláňach si budú hľadať cestičku k domovu džungľou európskych veľkomiest. Rafinovaným tučniakom sa s pomocou hrubej sily šimpanzov podarilo opraviť lietadlo, v ktorom naši hrdinovia havarovali v priebehu letu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívať do kasína v Monte Carlo. Leva Alexa, hrošicu Gloriu, zebru Martyho a žirafiaka Melmana ale na palubu nezobrali, čo štvoricu donúti doplávať za nimi po svojich cez Stredozemné more. Tučniakov nevyhnutne potrebujú, pretože bez nich nemajú šancu sa vrátiť domov. Zjavenie divokých, aj keď priateľských šeliem v epicentre európskej zábavy pochopiteľne vyvolá rozruch, ktorý dostane za úlohu skrotiť kapitánka Chantal DuBois. Je to elitná agentka organizácie na odchyt zvierat, pre ktorú je jej práca aj poslaním. Predstava, že svoj životopis obohatí o ulovenie žirafy, leva, zebry a hrošice ju vyburcuje k nadľudskému úsiliu a k rozhodnutiu dostať sa im na kobylku za každú cenu. V Afrike sa schovali celkom ľahko, uprostred civilizácie im poskytne jediné maskovanie kočovný cirkus, ktorý sa po európskom turné chystá aj do New Yorku. Ale ako byť cirkusantom, keď nič zvláštne neviete? (TV Markíza)

(viac)

Videá (54)

Trailer 9

Recenzie (812)

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Pro koho se taková přeplácáná sračka točí, to teda nechápu. Pro děcka určitě ne, protože jaderný reaktory a uran 235 určitě nebude něco, co jim rozškubne huby od ucha k uchu. Vypnul jsem to po té úvodní honičce, nemohl jsem se na to dívat. Animace je taky příšerná, jako fakt špatný. Ty animáky už nejsou, co bývaly. Jedna hvězda za námahu dabérů. 25% ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa určite najlepší diel série. Síce som Madagaskar nemala dáko extra v láske, nikdy som ním ale nepohŕdla a keď išiel v telke nebránila som sa mu. Tomuto dielu však dávam najvyššie hodnotenie. Pre mňa osobne bol najzábavnejší. Ňuchajúca Francúzska s pavúčimi nohami a s riťou ako lodný kufor, medvedica Soňa na motorke Ducati s jej pribrzdeným pohľadom a kopa iných postáv a scén ma dokázala neskutočne dobre pobaviť. Samozrejme nesklamali tučniaci (i keď v jednotke určite pobavili viac, pretože to bolo samozrejme niečo nové), veľmi dobrá hudba ako i v predošlých dieloch a samozrejme, že nesklamal ani môj najobľúbenejší kráľ Julien. Tejto postave proste nikdy neviem odolať. 4*, nečakala som tak dobré pokračovanie.. ()

Reklama

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

Jedno z největších překvapení roku a paradoxně také jeden z největších letošních zážitků. Madagaskar 3 funguje jak v rámci zajeté série, kterou nadále vyvíjí, překvapivě logicky zakončuje a v jejím rámci také nostalgicky dojímá (mnohem méně samoúčelně, než Toy Story 3), a zároveň zapadá i do konceptu žánrových animáků, kterými si DreamWorks v poslední době plní portfolio a kterými zcela zaslouženě nabírá body oproti stále více stagnujícímu Pixaru. Madagaskar 3 je absolutní dada, v němž je možné všechno (nebo lépe řečeno - nic není nemožné), absurdita je zde kupena zcela cíleně a mistrně a film svým zasazením do cirkusového prostředí vlastně zcela logicky přejímá úlohu burlesky v té nejčistší možné podobě. Analogie je zřejmá. Madagaskar je absurdní cirkus a baví právě proto, že předvádí nemožné, podobně jako ruský tygr proskakující otvorem velikosti análního věnečku (včetně charakteristického lupnutí). V podstatě precizní groteskní majstrštyk, od začátku až do konce. Puntíky... Puntíky... Puntíky... AFRO! ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to infantilnejsi, uchylnejsi a barevnejsi nez predchozi dily a pribeh ustupuje do pozadi, ale zaroven je to taky 90 minutova neprerusovana jizda se skvelejma scenkama a hlaskama. Animace je na standardni urovni, skvela hudba a stara znama parta, ktera se tentokrat mota v cirkuse. Logika jde casto stranou, spousta scen uz je mimo i na animovanej film, ale je to proste cistokrevna zabava oprostena od jakyhokoliv poucovani a to se u animaku dneska uz moc nevidi. Ja jsem naprosto spokojenej, zatim asi nejlepsi dil. ()

Baxt 

všetky recenzie používateľa

Jasně nejstravitelnější díl, veškeré to trapné rodinné moralizování jak z první třídy nahradilo moralizování v rámci zcela jiných skupin - té pracovní (cirkus) a milostné (levhartice). Vzhledem k tomu, že pokračuje nastolený trend centralizace lva Alexe, skrz něhož tyhle poučky docela fungují, dá se třetí Madagaskar přežít bez šrámů na těle i duši. Ty zbylé tři členy týmu bych už někde třeba utopil (každý řekne asi pět vět a věčně otravují). Cílové publikum si ale tentokrát musí pochvalovat, v nějakých devíti letech bych se z těch barviček vzpamatovával ještě po týdnu. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (21)

  • Scéna s návratom do minulosti obsahuje veľké ohňové efekty a detailné davové scény. Renderovanie si vyžiadalo 2,8 miliónov hodín na štyroch renderovacích farmách. (milealelia)
  • Ve scéně, kdy lev Alex (Ben Stiller) zvedá kabát falešného prince z Versailles a objevuje opici s tučňáky, se ho opice v původním znění ptá: "What's new pussycat?", na což jeden z tučňáků říká: "Woah, woah, woah!" To dává dohromady refrén známé písně v podání Toma Jonese "What's New Pussycat?". (Čulo)

Súvisiace novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (viac)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (viac)

Reklama

Reklama