Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Už je to opozerané a moderátor občas robí hanbu celej Levoči, občas sa mu darí podstatne viac a preto sa to ťažko hodnotí, ale je to stereotypné a je to v podstate iba tipovanie bez toho, aby sa človek dozvedel niečo zaujímavé a tak pozriem iba sporadicky, ak sa na to pozerajú rodičia a zastavím sa pri nich. ()

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Tak ako každý aj ja musím povedať, že bez Andreja Bičana by táto skvelá zábavná relácia nebola tak zábavnou, pretože TV Prima to taktiež dáva, ale moderátor je rozhodne o triedu horší ako ten náš a odkeky to začalo chodiť na jednotke tak nielen finále ako na Prime, ale už aj celý 35-minúotvý výborný a vďaka A.Bičanovi skvelý program. ()

Reklama

FireTight 

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan z téhle soutěže udělal něco, co se Petrovi Novotnému nepodařilo - soutěž s přídavným jménem zábavná. Hlavně díky němu jsem se začal na slovenskou verzi dívat raději než na tu českou, přeci jenom, jeho hlášky byly občas zabijácký... :D Můžeme vám páni sousedé závidět, vlastně mohli. Škoda, že ji zrušili. ()

Crash master 

všetky recenzie používateľa

Notoricky známa súťaž v slovenskej verzii s akčným Andrejom Bičanom, ktorý z obyčajnej súťaže spravil niečo, na čo sa oplatí pozerať každý pracovný deň. Jeho rýchle reakcie na nie vždy logické odpovede súťažiacich, a vtípky, ktoré sa väčšinou vystrihujú a objavujú sa až v silvestrovských špeciáloch sú odrovnávajúce. Bičana je škoda len na takúto súťaž, určite by sa vedel presadiť napríklad v Partičke, ak by sa ešte vysielala, ale zasa bez neho sa (denne) na túto súťaž naozaj pozerať neoplatí. EDIT: (2014.09.29) O tomto svedčí dnešný diel, v ktorom si Bičan na tričku jedného zo súťažiacich (po "miernom" donútení) zahral spolu s ďalšou súťažiacou piškvorky, a následne mu tričko aspoň podpísal. K Bičanovi do štúdia len na vlastné nebezpečenstvo! ()

frolish 

všetky recenzie používateľa

Relaciu poznam z Primy a tam ma zaujala o nieco viac, napriek tomu prijemna oddychovka. Moderatorske vykony Bicana su ako na hojdacke - niekedy naozaj velmi vtipne, inokedy az extremne otravne. PS. Po nieco vyse roku musim uznat, ze z Bicana sa stal vtipny netuctovy moderator, ktory je v kombinacii s dobrymi otazkami a sutaziacimi schopny vyprodukovat fajn zabavu pre celu rodinu. Aspon nieco pozeratelne na tej STV-cke. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama