Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Ťažko hľadať niečo väčšinovejšie a konzumnejšie medzi zábavno-súťažnými programami, ako snaha zvíťazíť v hľadaní najväčšinovejšieho názoru. Po otázke typu: "Sto Slovákov sme sa opýtali, čo najradšej robia pri pozeraní televízie?" sa hádajú najčastejšie odpovede. Bujará zábava môže začať. Popri tom moderátor "zabáva" otázkami na o tom, čo kto robí, koľko má detí a tak. Jednoduchý program plný rovnako vyzerajúcich rodinných pätiek. Ako vypnutie po pracovnom dni to nemusí automaticky znamenať katastrofu. Napríklad vzhľadom na to, že divák si môže zatipovať odpovede. ()

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

Tento program má síce dobrý koncept, len ho kazí svojou prítomnosťou arogantný Andrej Bičan. Jeho nafúkanosť nepozná hraníc a nie nadarmo sa hovorí menej je niekedy viac. Jednoducho na verejno právnu televíziu ani omylom. On sám sa zaškatulkoval medzi "blba" už dávno a je logickým vyustením , že sa toho už nikdy nezbaví. Je na rovnakej intelektuálnej úrovni ako Peter Marcin , ale to je ešte väčší ... ()

Reklama

Crash master 

všetky recenzie používateľa

Notoricky známa súťaž v slovenskej verzii s akčným Andrejom Bičanom, ktorý z obyčajnej súťaže spravil niečo, na čo sa oplatí pozerať každý pracovný deň. Jeho rýchle reakcie na nie vždy logické odpovede súťažiacich, a vtípky, ktoré sa väčšinou vystrihujú a objavujú sa až v silvestrovských špeciáloch sú odrovnávajúce. Bičana je škoda len na takúto súťaž, určite by sa vedel presadiť napríklad v Partičke, ak by sa ešte vysielala, ale zasa bez neho sa (denne) na túto súťaž naozaj pozerať neoplatí. EDIT: (2014.09.29) O tomto svedčí dnešný diel, v ktorom si Bičan na tričku jedného zo súťažiacich (po "miernom" donútení) zahral spolu s ďalšou súťažiacou piškvorky, a následne mu tričko aspoň podpísal. K Bičanovi do štúdia len na vlastné nebezpečenstvo! ()

FireTight 

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan z téhle soutěže udělal něco, co se Petrovi Novotnému nepodařilo - soutěž s přídavným jménem zábavná. Hlavně díky němu jsem se začal na slovenskou verzi dívat raději než na tu českou, přeci jenom, jeho hlášky byly občas zabijácký... :D Můžeme vám páni sousedé závidět, vlastně mohli. Škoda, že ji zrušili. ()

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Tak ako každý aj ja musím povedať, že bez Andreja Bičana by táto skvelá zábavná relácia nebola tak zábavnou, pretože TV Prima to taktiež dáva, ale moderátor je rozhodne o triedu horší ako ten náš a odkeky to začalo chodiť na jednotke tak nielen finále ako na Prime, ale už aj celý 35-minúotvý výborný a vďaka A.Bičanovi skvelý program. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama