Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát a pointa tejto relácie sa mi vždy celkom pozdávali. Dá sa na to pozerať a odpovede na niektoré otázky sú naozaj veľmi nápadité, že napokon dokážu vyvolať dokonca úsmev alebo smiech. A keby Bičan ubral zo svojho do neba siahajúceho hyper excentrizmu, tak by to bolo len a len prospešné. Bohužiaľ, Andrejko to nehorázne preháňa a napokon ten jeho prejav je skôr na škodu ako úžitok. ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Tato slovenská verze soutěžního pořadu je podle mne o třídu lepší než býval její český protějšek. Má totiž skvělého moderátora - celý pořad stojí a padá s Andrejem Bičanem. Bez zajímavosti nejsou ani odpovědi dotazovaných účastníků průzkumu. Pokud to jde, snažím se občas strávit půlhodinku před televizním zpravodajstvím s tímto pitvořícím se a vtipným chlapíkem. ()

Reklama

PanJam 

všetky recenzie používateľa

Neviem ako vy, ale mne to ani doteraz neprerástlo cez hlavu a vždy sa teším na ďalšie nové časti. Rozhodne sa raz chcem zúčastniť tejto show, pretože patrí medzi moje obľúbené. Mnohí tu takisto kritizujú Andreja Bičana, ale rozhodne lepšie takýto trocha bláznivý moderátor, ako nejaký "suchý" nezaujímavý. Takže dúfam že sa raz tejto show súčastnim, budem môcť hádať najčastejšie odpovede a rád vám potom sprostredkujem moje pocity ;) ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som to hodnotiť nezamýšľal, keďže to mám celkom u prdele, ale ako to sleduje moja matka, tak som práve začul ako Andrej Bičan robil grimasy aj so zvukovými efektami ako čistý debil, tak nemám možnosť dať iné hodnotenie, obsadzovať do relácií stále toho kreténa ktorého jediný dobrý angažmán bola Maxihra na začiatku minulej dekády!! EDIT 22.3.2014: Bičan je určite svojrázny a občas mu môže zajebávať pred obrazovkou, ale po čase a vzhliadnutí viacerých stále nie celých častí ale aspoň útržkov, musím povedať že je to jeden z mála normálnych televíznych programov ktoré máme možnosť sledovať. Takýto formát totiž totálne vykapal a nahradili ho rôzne odporné reality show. A 5 proti 5 dokáže byť celkom zábavné aj bez vulgarizmov, hádok medzi "súťažiacimi" a inými ohavnosťami ktoré sa v týchto realitných show vyskytujú. Dávam také dobré dve hviezdičky. ()

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Tak ako každý aj ja musím povedať, že bez Andreja Bičana by táto skvelá zábavná relácia nebola tak zábavnou, pretože TV Prima to taktiež dáva, ale moderátor je rozhodne o triedu horší ako ten náš a odkeky to začalo chodiť na jednotke tak nielen finále ako na Prime, ale už aj celý 35-minúotvý výborný a vďaka A.Bičanovi skvelý program. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama