Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Ťažko hľadať niečo väčšinovejšie a konzumnejšie medzi zábavno-súťažnými programami, ako snaha zvíťazíť v hľadaní najväčšinovejšieho názoru. Po otázke typu: "Sto Slovákov sme sa opýtali, čo najradšej robia pri pozeraní televízie?" sa hádajú najčastejšie odpovede. Bujará zábava môže začať. Popri tom moderátor "zabáva" otázkami na o tom, čo kto robí, koľko má detí a tak. Jednoduchý program plný rovnako vyzerajúcich rodinných pätiek. Ako vypnutie po pracovnom dni to nemusí automaticky znamenať katastrofu. Napríklad vzhľadom na to, že divák si môže zatipovať odpovede. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan exceluje, veľa srandy, pekná súťaž, na improvizáciu, rýchle reakcie, vedomosti, rodinné súboje, no vynikajúce. Vadí mi tu istý subjektivizmus pri posudzovaní správnosti, časových limitov, tiež nejasnosť ohľadom odpovedí ľudí, dôvodu otázok, ďalej štýl ohľadom peňazí, cien, opäť časových limitov, ale inak túto pozitívnu reláciu rád pozerám. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Desať rokov som sa úspešne vyhýbal tejto „súťažnej“ relácii a keď som videl Bičana, rýchlosťou blesku som prepínal. No pred pár týždňami to prišlo, odsledoval som celú reláciu a odvtedy keď to raz zbadám, už to neviem vypnúť až do konca. Chcem a musím vedieť, ako odpovedalo 100 Slovákov na tie zbytočné ale vtipné otázky. Jednoducho závislosť ako vyšitá, už len ako sa jej zbaviť a získať tak naspäť polhodinu času denne. Pritom je to každý deň absolútne to isté, súťaž nie je vedomostná, jej účastníci nemusia NIČ vedieť, iba sa nechať zhovadiť od moderátora, ktorému to naozaj ide. Už sa nečudujem obľúbenosti relácie a tomu, že sa drží v rovnakom formáte toľké roky na obrazovke. ()

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Tak ako každý aj ja musím povedať, že bez Andreja Bičana by táto skvelá zábavná relácia nebola tak zábavnou, pretože TV Prima to taktiež dáva, ale moderátor je rozhodne o triedu horší ako ten náš a odkeky to začalo chodiť na jednotke tak nielen finále ako na Prime, ale už aj celý 35-minúotvý výborný a vďaka A.Bičanovi skvelý program. ()

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

Tento program má síce dobrý koncept, len ho kazí svojou prítomnosťou arogantný Andrej Bičan. Jeho nafúkanosť nepozná hraníc a nie nadarmo sa hovorí menej je niekedy viac. Jednoducho na verejno právnu televíziu ani omylom. On sám sa zaškatulkoval medzi "blba" už dávno a je logickým vyustením , že sa toho už nikdy nezbaví. Je na rovnakej intelektuálnej úrovni ako Peter Marcin , ale to je ešte väčší ... ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama