Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi Petersonovi sa do rúk dostane nový prototyp mobilného telefónu, na ktorý mu prichádzajú čudesné správy predvídajúce budúcnosť a prikazujúce mu, čo má robiť. Podľa jednej SMS sa preto vyberie do jedného pražského kasína, kde vďaka znalostiam budúcnosti vyhráva veľké sumy. Tam si ho všimne bývalý agent FBI John Reed, ktorý šéfuje ochranke kasína. Reed chce prísť na to, kto jeho šéfovi „kradne“ peniaze. Stretnú sa s agentom FBI Daveom Grantom, ktorý má na starosti vyšetreniu prípadu. Ten je zložitejší oveľa viac, ako sa spočiatku zdá. Grant popíše predchádzajúce udalosti a všetci sa usilujú rozlúštiť záhadu, kto rozosiela záhadné správy... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (110)

roboroz 

všetky recenzie používateľa

Rozzúrený a urazený software sa rozhodol, že nakope všetkým riť! Takúto somarinu len tak ľahko niekto nevymyslí! Hlavný hrdina sa správa a vyzerá ako dement zo súčasných "Fariem či Paradisov." Dalo fakt dosť námahy dopozerať to do konca. Začiatok sa ešte ako tak dal vydržať, no druhá polovica bola "zdrvujúca." ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Ze zprvu docela dobře vypadajícího sci-fi thrilleru se stala ohraná a až skoro stupidní kravina, přitom já pokud je příběh zábavnej, tak snesu hodně a vadí mi máloco, ale tohle ke konci už překročilo i tu mojí míru a navíc to už ani nebylo moc zábavný a ten slušnej dojem, kterej si film dokázal vydobýt ze začátku při zasílání sms s budoucností, nakonec zničil hodně stupidní druhou půlkou a debilní pointou ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Na pomery béčkových vôd ide o naozaj vydarený kúsok. Určite by som film nezrovnával s Eagle Eye, ktorý kope predsa len inú ligu. Vo svojej kategórii je The Gift alias Echelon Conspiracy príjemným prekvapením na večerné hodiny. Film, pri ktorom musím už po x-tý raz zopakovať starú dobrú vetu "Nenadchne ale ani neurazí". Jednoducho splní svoj účel. V pamäti vám sice dlho neostane, ale určite ten čas strávený jeho pozeraním ľutovať nebudete. Ja osobne tento snímok považujem za kvalitný protipól ku megaefektnému blockbusteru Eagle Eye. Je samozrejmé, že tento súboj Dávida s Goliášom vyhrá ten väčší z nich, ale tento chudobnejší bratríček opakujem na svoje pomery poskytne naozaj viac než len priemernú zábavu, preto aj hodnotenie troch hviezdičiek je len v jeho kategórii. Kvalita za rozumnú cenu... :-) ()

a0001 

všetky recenzie používateľa

Tento film je pre mňa úplná strata času. Tak veľmi sa myšlienkou chce podobať na oko dravca, ale spracovaním na to vôbec nemá. Herecké výkony úbohé, nezaujímavý dej, smiešne a naivné "akcie". Nechápem ako tomuto môže niekto dať 4 či dokonca 5 hviezd. To skutočne lepší film ešte nevidel? Film nie je iba lacnou kópiou, ale ešte aj zle vyzerá. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama