Reklama

Reklama

VOD (1)

Raz do roka sa džentlmenskí gangstri vedení Gordonom Cozierom (Idris Elba) vyberú na veľký záťah. Posledná banková lúpež jemu a jeho chlapom - Johnovi Rahwayovi (Paul Walker), A.J.-ovi (Hayden Christensen) a bratom Jessemu (Chris Brown) a Jakeovi Atticaovcom (Michael Ealy) – vyniesla slušné dva milióny dolárov, čo sa rozhodli osláviť v jednom z vychytených klubov. Ich radosť však rýchlo vyprchá, keď sa k nim pridá predčasne z väzenia prepustený Ghost (Tip „T.I.“ Harris) a požiada ich nielen o svoj podiel z lúpeže, pri ktorej ho chytili a strčili za mreže, a navyše im ponúkne ďalší mimoriadne lákavý kšeft! V hre je 25 miliónov dolárov, no má to háčik - majú totiž minimum času na prípravu, pretože prepad sa má uskutočniť už o päť dní. Hoci majú vážne pochybnosti o tom či Ghostovi môžu veriť, chamtivosť je predsa len o čosi väčší pán ako obozretnosť, a tak sa naplno ponoria do príprav geniálneho plánu na prepad dvoch peňažných transportov. Lenže ich úspech či neúspech na ich veľkú smolu nezávisí len od Ghostovej dôveryhodnosti... Na krk im totiž začínajú nebezpečne dýchať policajní detektívi Jack Welles (Matt Dillon) a Eddie Hatcher (Jay Hernandez), ktorí sú im neustále v pätách! (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (298)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Očekávání bylo, ale vidím že tvůrci vykradli co se jen dalo (Nelítostný souboj, Italian Job, z Okrsku 13 si půjčili parkour). Takže název je docela trefný. Film místy neví čím chce vlastně být. Charaktery postav nejsou vůbec načrtnuté. Paul Walker naprosto zbytečný. Bohužel i Zoe Saldana zbytečná. A tak bych mohl pokračovat ... Jakš takš se mi pozdával Matt Dillon. Ale jak jsem uvedl nevypracoval jsem si k postavám žádný vztah, takže mé hodnocení nemůže být ani vyšší. Tím spíše že Italian Job anebo Dannyho parťáci jsou svou úrovní někde úplně jinde. 40% PS: Z roztřepané kamery mě ještě teďka bolí oči. Může směle kandidovat na Hnus roku. ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

2.1.2011 ~ Další filmová oslava zlodějů. Další film stvořený jen kvůli akci. ~ O tom jak moc mi tenhle film dal a jak moc jsem se u něj bavil svědčí to, že jsem ho viděl už před nějakou dobou a už netuším, o co v něm vlastně přesně šlo. Pamatuji si jen útržky. ~ Takže máme partu profesionálních zlodějů, co nemakají, kradou a užívají si tak na vysoké noze. Aby je nikdy nechytili, dělají jen čas od času, pak prachy rozfofrují a časem tak jdou znovu do fachy. Teď je ale navštívil bývalý parťák, kterého kdysi u nějaké zpackané akce zabásli. Má informace o převozu hromady peněz v obrněných vozech a potřebuje pomoc. V partě se ohledně tohoto týpka vedou debaty, ale nakonec se do toho jde, akce je cool, ne všechno se podaří a končí to dost otevřeně. Tedy otevřený je jak konec, tak s otevřenou pusou na něj budete koukat. A jakmile ji zaklapnete, zapomenete i na film. Tak hlubokomyslné to celé je. Přirovnal bych to asi k hloupostem ála 'Sejmi Eso' nebo té blbosti, na jejíž název si teď nevzpomínám a nestojí mi za to ho hledat. A distributor si o kvalitách taky myslí svoje, protože to jde rovnou na DVD s v kinech se s tím zřejmě vůbec nesetkáme. A ono to vůbec nevadí. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Vzdy ma bavili filmy o gangstroch, ktori vykradaju banky, casina atd, takze ani tento ma nemohol unavit. Najviac somsi spomenul na MESTO (2010) od Bena Afflecka alebo NELUTOSTNY SUBOJ (1995) s De Nirom, pricom tieto filmy mali o nieco vyssiu kvalitu, nez tito Gangstri, avsak aj tento film ma zaujal a nevadilo mi, ze som dopredu vedel, ze posledna lupez nepojde ako po masle. Viac mi tu vadila hudba hlavne vo chvili, ked prisli Rusi do hotela a zacala ta prestrelka, ale to je taka vedlajsia vec, inac film je skvely. _________ Matt Dillon - (Jack Welles) +++ Jay Hernandez - (Eddie Hatcher) +++ Paul Walker - (John Rahway) +++ Chris Brown - (Jesse Attica) +++ Hayden Christensen - (A.J.) +++ Michael Ealy - (Jake Attica) +++ Idris Elba - (Gordon Cozier) +++ Zoe Saldana - (Lilly) +++ Produkcia: Chris Brown +++ ()

kOCOUR 

všetky recenzie používateľa

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Nablýskaný vizuál, stylové oblečky hlavních hrdinů a jak i sami scénaristé v dokumentu přiznávají, inspirace Dannyho parťáky a Nelítostným soubojem. Kamera je neustále v pohybu a místy se třepe tak, že otravuje. Jakkoliv je tento styl u J.J. Abramse nebo P. Greengrasse předností, tady leze dost na nervy. Jinak v rámci žánru spokojenost. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)

Reklama

Reklama