Reklama

Reklama

VOD (1)

Raz do roka sa džentlmenskí gangstri vedení Gordonom Cozierom (Idris Elba) vyberú na veľký záťah. Posledná banková lúpež jemu a jeho chlapom - Johnovi Rahwayovi (Paul Walker), A.J.-ovi (Hayden Christensen) a bratom Jessemu (Chris Brown) a Jakeovi Atticaovcom (Michael Ealy) – vyniesla slušné dva milióny dolárov, čo sa rozhodli osláviť v jednom z vychytených klubov. Ich radosť však rýchlo vyprchá, keď sa k nim pridá predčasne z väzenia prepustený Ghost (Tip „T.I.“ Harris) a požiada ich nielen o svoj podiel z lúpeže, pri ktorej ho chytili a strčili za mreže, a navyše im ponúkne ďalší mimoriadne lákavý kšeft! V hre je 25 miliónov dolárov, no má to háčik - majú totiž minimum času na prípravu, pretože prepad sa má uskutočniť už o päť dní. Hoci majú vážne pochybnosti o tom či Ghostovi môžu veriť, chamtivosť je predsa len o čosi väčší pán ako obozretnosť, a tak sa naplno ponoria do príprav geniálneho plánu na prepad dvoch peňažných transportov. Lenže ich úspech či neúspech na ich veľkú smolu nezávisí len od Ghostovej dôveryhodnosti... Na krk im totiž začínajú nebezpečne dýchať policajní detektívi Jack Welles (Matt Dillon) a Eddie Hatcher (Jay Hernandez), ktorí sú im neustále v pätách! (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (298)

-OverLord- 

všetky recenzie používateľa

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Dobře natočená gangsterka. Partička hlavních zlodějů vybrána dobře. Walker a Dillon opět nezklamali a Zoe Saldana byla fakt sexy (škoda, že nedostala více prostoru). Filmů o bankovních lupičích bylo natočeno hodně, k nejlepším řadím Bod zlomu nebo The Town (Ben Affleck), ale i tento nebyl špatný. 4 hvězdičky dám, protože jsem se dobře bavil a líbila se mi ta přiměřeně chaotická kamera. 75% ()

Reklama

F.man 

všetky recenzie používateľa

Nablískaná heistovka, která ovšem poměrně dost kopíruje a používá osvědčené postupy svých předchůdců. Tudíž - výborný snímek na odreágování - Luessenhopovi to funguje poměrně dobře, ovšem na druhou stranu, žádná velká pecka, která by nějak vyčnívala, a to ani v žánru, to není. Pohodové tři hvězdy. We're takers, gents. That's what we do for a living. We take. ()

Colby Sawyer 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k místnímu hodnocení jsem nic moc nečekal a o to více jsem byl překvapen. Svižná gangsterka se známými herci a zábavnou akcí. Především parkurový útěk před policií se mi dost líbil. Zajímavé rozuzlení a konec, který jsem si přál a předpokládal se nakonec vyplnil. Takže naprostá spokojenost. ()

Hennes 

všetky recenzie používateľa

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (10)

  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama