Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenzie (169)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k tomu jak skončila 4. řada seriálu, jsem byla ráda, že byl dotočený ještě tenhle "film", který vysvětloval proč a jak Michael zemřel. 4. řada se jim opravdu moc nepovedla, ale The Final Break si to u mě celé vyžehlil.Myslím, že to byl velmi důstojný konec jednoho z nejlepších seriálů svého druhu (budeme předstírat jako, že se jim i ta poslední série povedla). Myslím, že asi vždycky budu potřebovat kapesníček na konci. 4* ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Final Breakom sa skončila jedna éra, éra seriálu, ktorý mal nakročené ku kultovosti ale neschopnosťou skončiť v pravý čas sa o ňu pripravil a očakávané zrušenie po 4 rokoch bolo pre neho skôr vykúpením. Hlasy producentov, že radi skončia v najlepšom, už azda nebral vážne takmer nik. Final Break je v podstate zbytočným a vykonštruovaným dovetkom, bez ktorého by sa seriál zaobišiel ale aj napriek halde logických chýb a nezmyslov mu nemožno uprieť po dlhšej dobe konečne svižné tempo a občas veľmi príjemné závany nostalgie, pričom pochváliť možno aj samotné uzavretie príbehu. Najviac určite poteší skalných fanúšikov, ktorým stačí vidieť starú zostavu v úlohách, ktoré im najviac sedia, zvyšok prahnúci po skutočnej kvalite si radšej pustí takmer bezchybné začiatky. ()

Reklama

Makky 

všetky recenzie používateľa

Final Break bol dôstojný a opäť klasický "prisonbreakovský", aj keď poviem pravdu, nečakal som takýto priebeh tohto záverečného filmu, respektíve dvojdielu. Tunajší charakter každej postavy je presne taký, aký bol a každý hraje opäť svoj dokonalý part, ktorý možno v poslednej dobe nebol až taký presvedčivý (T-Bag, Gretchen...). Nelogickosti neriešim, tie boli v Prison Breaku vždy, ale o tie nejde. Tu sa treba baviť a kochať sa poslednými zábermi tohto seriálu, ktorý povedzme si všetci pravdu, bol viac ako perfektný. Hoci každý nadával na klesajúcu kvalitu a ja som samozrejme nadával tiež, Prison Break je jeden z najlepších seriálov súčasnosti. Bude mi kurevsky chýbať. We´re free now! Finally. We´re free! ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Napriek evidentnej snahe vytriasť zo skvelého seriálu ešte nejaké bubáky musím uznať, že to bolo fajn. Samozrejme, exceluje najmä William Fichtner, ktorý sa tentoraz musí rozhodnúť, na ktorú stranu obráti kabát a nemenej dobrý Robert "T-Bag" Knepper. Zápletka je celkom uchádzajúca, takisto potešilo prostredie ženskej väznice, a mimo iného sa konečne dozvieme pôvod Sarinej jazvy. Pre fanúšika povinnosť, pre ostatných zbytočnosť. ()

Grizzly 

všetky recenzie používateľa

Dost slabota. Serial podle mne perfektni do posledni chvile a zakonceni ve 22. dile naprosto efektni a dostacujici. Nechapu existenci tohohle filmu. Sice sem rad zase videl oblibeny xichty, ale s genialni propracovanosti serialu je tu jen pramalo spolecneho. Jak rikam, pro mne jen neco navic. Jako dustojne ukonceni povazuji 22. dil ctvrte serie. 60%. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama