Reklama

Reklama

Realitný agent Peter Klaven má veľké plány a milovanú snúbenicu Zooey. Keď jeho vyvolená zistí, že Peter nemá vôbec žiadneho priateľa, ktorý by mu mohol ísť za svedka na svadbe, nádejný ženích sa usilovne snaží nejakého nájsť. Pátranie po chlapoch v zoznamkách je pre heterosexuálneho muža dosť stresujúce, ale po tom, čo už vyčerpal všetky svoje možnosti, náhodou stretne istého Sydneyho Fifea. Okamžite si padnú do oka, ale jeho nový priateľ má čudné zvyky - je neslušne priamočiary, neupratuje po svojom psovi výkaly a najviac ho zaujímajú všakovaké intímnosti. Možno práve preto, že sú úplne odlišní, vytvorí sa medzi nimi neuveriteľne silné puto. Čím viac sa však títo dvaja rozdielni muži zbližujú, tým viac trpí vzťah Petra a Zooey. Peter pomaly spoznáva skutočnú podstatu priateľstva a nakoniec sa bude musieť rozhodnúť, či dá prednosť nudnému manželskému životu so svojou súčasnou snúbenicou, alebo si vyberie úžasný slobodný dobrodružný život s novoobjaveným najlepším kamarátom. Bude si musieť vybrať medzi Sidneym a Zooey, pretože život s obomi naraz by určite nebol možný... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (416)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Začala jsem se na to dívat, protože to dávali v televizi a jakmile se tam objevil Jason Segel tak jsem tušila, že tenhle film nebude nic pro mě. Nakonec to nebylo tak hrozný, ale kdyby ubrali ty nechutný vtipy a scény tak by to bylo nesrovnatelně lepší. Docela mi tam lezla na nervy postava Zooey, tak nejdřív chce, aby si našel její snoubenec kamaráda a pak jí to vadí. Jednou a znova už ne. 3* ()

01Zuzana10 odpad!

všetky recenzie používateľa

Možno ľudia, ktorí tomu chápu alebo majú radi takýto "chlapský svet" môžu oceniť tento film. Sorry, ja nie. Hlúposť, IMHO. A príliž vulgárna. Nemám to rada. A stopáž 105 min.? Panebože. Nemala som sa na čo pozerať. Zápletka o ničom, bez vtipu, neznášam nadávajúcich sprimitizovaných "chlapov" ale ani takých, ktorí sa ako chlapi nesprávajú. Strata času. ()

Reklama

Bluntman 

všetky recenzie používateľa

FILMOVÁ NOC 2009. Kde je hranice mezi průkopnickým filmem a vlajkovou lodí vlastního subžánru romantických komedií (homosociální bromance) a ozvláštněním schémat a klišé romcomu? V rámci žánru (i subžanru) mírný nadprůměr, který je sympatický tim, že nepodceňuje své postavy a je upřímný, ale v porovnání s jinými sprostými a odrostlejšími komediemi zklamání (jak v porovnání s apatowovskou produkcí, tak předevšim s tou smithovskou). 7/10 ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Konečně něco ze života, co má hlavu a patu, dokáže rozesmát a dokonce poslouží jako obraz každého z nás. Buď a nebo? Možností ztotožnění se s postavami je mnoho a díky tomu děj nepostrádá ten správný šmrnc. Ostatně od toho komedie jsou, aby navodily dobrou atmosféru. A takové kámoše aby člověk pohledal... :-) Zajímavosti: Někdy se lidem nepodařilo do hovínka šlápnout. Nevyšel jim krok. / Zato se trefili jeden cyklista a dva skejťáci. :-) 75% ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.6/10] | me: V skutočnosti by som dal niečo medzi troma a štyroma hviezdičkamil, ale viac to ťahá k tým trom. Škoda, že Jason Segel hral až druhé husle, pretože on je práve ten faktor, ktorý robí tento film tým čim je. Je jasné, že takýto typ komédie je jednoduchý a priamočiary už od začiatku, ale práve herecké obsadenie a samotné gagy sú to, čo konkrétnu komédiu odlíši od inej ... V tomto prípade to bol Jason Segel, podľa mňa vynikajúci typ na samotnú rolu,... len to chcelo ešte trošku viac priestoru pre jeho kreativitu... (viď. Forgetting Sarah Masrshall). Ostatne má film obyčajné pasáže, ktoré su skôr také tiché miestečka a vypĺňajú priestor medzi funny scénami, ktorých by mohlo byť podstatne viac. Film, ktorý vôbec neublíži ... je príjemný (miestami však príliš obyčajný), ale vďaka "Marshallovi" (How I met your mother) zabaví a rozosmeje a o to hlavne ide. Taká pohodka. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (9)

  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama