Reklama

Reklama

The 81st Annual Academy Awards

(relácia)
všetky plagáty
Trailer 1
Publicistický
USA, 2009, 195 min

Účinkujú:

Hugh Jackman, Steve Martin, Tina Fey, Queen Latifah, Eva Marie Saint, Tilda Swinton, Whoopi Goldberg, Goldie Hawn, Anjelica Huston, Jennifer Aniston (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Výroční udílení prestižních cen Americké filmové akademie - již po 81. se rozzářený sál zaplní leskem a elegancí filmových hvězd a napjatým očekáváním. (oficiálny text distribútora)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (117)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jedná sa o prvé udelovanie cien, ktoré som mal možnosť vidieť. A musím povedať, že keby takto úžasne vyzerali všetky podobné akcie - s priateľskou atmosférou, geniálnym prevedením ale hlavne s takou úžasnou noblesnosťou a vtipom, snívalo by sa nám lepšie a pre tých, ktorý sa usiľujú niečo dokázať a ktorý sa snažia vytvárať umenie v tej najúžasnejšej forme by takéto predstavenia vzhánali nádej do srdc a utvrdili by ich že aj ich sny sa môžu stať skutočnosťou. Geniálna šou, geniálny herci, režiséry, strihači, kameramany, skrátka ľudia, bez ktorých by tento svet vyzeral oveľa horšie ako vyzerá a to sme dámy a páni svedkami finančnej krízy, globálneho oteplovania a terorizmu. Neskutočný program, naozaj neskutočný. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

boli skvelé. bola som trochu nervózna zo všetkých tých zmien, ale väčšina bola k dobru. famózny bol hlavne Hugh Jackman. to, že vie spievať som vedela, ale jeho dancing skills ma prekvapili. a veľmi príjemne. nápad s yearbookom bol celkom fajn, aj keď trochu random, zato sa mi páčila pocta muzikálom. aj keď v nej bolo trochu moc Beyoncé na môj vkus. to, že presentors dávali viac ako jednu cenu, dalo celej tej záležitosti dobrý rytmus, ktroý trošku zadrhoval pri udeľovaní v hereckých kategóriách. nápad sa mi páči, ale je to dosť ošidná záležitosť. zato jednoznačne odceňujem nápad s prezentáciou scenárov. jediné, čo sa nepodarilo, bolo In Memoriam. live spev bol fajn, ale tam ide predsa o to, aby sme si tých ľudí pripomenuli, tak by sme snáď na nich mali aj vidieť, no nie? ale celkovo musím všetkým zúčastneým zložiť hlbokú poklonu. len tak ďalej ()

Reklama

murakamigirl 

všetky recenzie používateľa

"What a show, what a show!," sa zdá nehodí iba pre Miliónára z chatrče.....´) Bravó jej tvorcom, bravó!!! Je mi ľúto, že nemám s čím porovnávať(!), nóó a to by som ozaj nepovedala, že by mi niečo podobné mohlo byť ľúto... Tak skvostná 81-tka bola. Jednoznačné max, nie pre zaujatosť moderátorom:-) ani preto, že je to moje "prvýkrát", ale iba preto, aké svieže, odľahčené a krásne to je. Super. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Skvelý Wolverine a v podstate celkové prevedenie aktuálneho ročníka odovzdávania zlatých "ksichtov" sa podarilo... ešte stále píšem o celkovom dojme, pretože výsledky tejto spoločensko - vykonštruovanej frašky mi samozrejme nesadli. V mojom "srdci" zostalo po tomto galavečere plno prázdneho miesta a opodstatneného hnevu, premenené nominácie ma rozhodne nenadchli... 6/10 ()

Ice123 

všetky recenzie používateľa

První udílení Oskarů co jsem kdy viděl a během roku jsem shlédl další a musím říci že 81. ročník byl nejlepší. Hugh Jackman byl v celém průběhu vinikající, ale na jeho opening number nic nemá, tak nápaditě předvést filmy bylo úžasný + zapojení Anne Hathaway, no prostě bomba ;). Jediný co bylo škoda, že jsem se nedostal do Světozoru, tak jsem to shlédl z živě internetu ale nikdo nesdílel mé sympatie pro toto udílení a tak jsem na to koukal sám, to je jediný co bych vytknul (jelikož i výherci byli dle bého očekávání;) ).... takže jasných 100% ()

Zaujímavosti (5)

  • Film Pochyby (2008) byl prvním filmem od muzikálu Chicago (2002), který získal všechny 4 nominace v hereckých kategoriích. Neproměnil však ani jednu. (jezurka42)
  • Bylo tomu poprvé, co Akademie neprozradila seznam předávajících. (jezurka42)

Reklama

Reklama