Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

arbeit odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak mi niečo fakt vadí tak je to dávanie Rozborila do úrovne spasiteľa, čistý samaritán. Je to celé pekný hnus, pomáhať sa má bez takýchto pompézností. Snaha urobiť z nešťastného osudu človeka senzáciu je očividná. Okrem toho to PR čo si tam urobí každá celebrita... Moja teória je ešte taká že program ako modré z neba má udržovať slovákov v povedomí že sa vlastne majú dobre a aby boli stále také isté ovce ako aj sú. Veď aspoň máme to zdravíčko a pozrite veď aj keď nemáme čo do úst aspoň sme zdravý(aj to len ako tak)! Shit! ()

D28 

všetky recenzie používateľa

Je jasné, prečo toto telka zosobnená afektovaným moderátorom vymyslela.Ale nechápem účinkujúcich.Odpad nedám len preto, lebo dúfam, že im to aspoň drobnú radosť prináša, že im to "vystavovanie sa" pred divákmi stojí za to.Pomáhať treba, to nikto nespochybňuje.Ale bez kamier, bez vypočítavosti a hlavne furt. ()

Reklama

Bat55 

všetky recenzie používateľa

V rámci rôznych slovenských relácií a iných televíznych programov ide o naozaj lepší prípad. Osobne mi to pripadá, ako tá najlepšia relácia kde ľuďom, ktorý nemali v živote šťastie, trpia nejakou chorobou, a inými problémami sa snaží pomôcť Vilo Rozboril, vždy s nejakým sponzorom, vďaka ktorému sa podarí vysnívaný sen splniť. Príbehy sú nadherne spravené a u Modrého z neba nemám čo kritizovať, i keď chápem, že niekoho to nebaví a viem aj pochopiť kvôli čomu. V tom ja chyby nevidím. ()

Marcelinoo 

všetky recenzie používateľa

Piste si co chcete. Aj ked ma Markiza z toho sledovanost a reklamy medzi tym krasne zarabaju ale je to jediny program ktory chodi skoro kazdy tyzden a pomaha ako tak ludom. Radsej budem pozerat (panelak,seherezadu,ordinaciu a ine ....) kde sa iba rozculim nad trapnymi situaciami a nic neriesiacimi zakernostami? Radsej pustim toto a pozriem sa ako maju radost ludia ktory jej vela v zivote nezazili. A este jedna poznamka - za to ze chytam doma Markizu neplatim nic. Na STV davam kazdy mesiac 4 eura a takyto program nevysiela. Pre mna 5* koli tomu ze tato relacia ma ako taky vyznam. ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi som tejto relácii seriózne fandil a doslova som obdivoval ako dokážu "zachrániť" životy niektorých ľudí. Zdalo sa mi to ako veľmi pekná a morálne čistá myšlienka. Naozaj, spočiatku to tak podľa mňa aj bolo... Ale napokon sa z tohto projektu vykľula chorá "továreň na sny", avšak pod rúškou manipulácie, bezohľadnosti a útrap. Lebo nútiť ľudí, ktorí by najradšej zabudli na svoje problémy a trápenia, a namiesto toho žili normálnym životom, aby celému národu porozprávali kompletné dejiny svojej bolesti - to je fakt nechutné. Lebo určite každému dobre padne rozprávať ostatným ako chodí na chemoterapiu, ako každý deň trpí alebo ako mu zomreli rodičia pri nehode. Ale áno, ľudská bolesť dobre predáva, a keď sa to všetko pekne zostrihá, tak potom docielia to čo chcú - čím väčšie trápenie, tým vyššie zisky... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama