Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

MaxForValue odpad!

všetky recenzie používateľa

Načo sú takéto programy? Načo? Nedarilo by sa to celé robiť bez toho "humbooku?" Ani v kostole sa ľudia nehlásia ku svojim milodarom. Prečo pomáhať druhým a honiť si pri tom ego a ukazovať, že "my sme tí dobrí"? Najzbytočnejšia relácia zo všetkých. Tie milióny radšej mohli niekomu podarovať a pomohli by viac ľuďom v núdzi. ()

Jano... 

všetky recenzie používateľa

Ono je pekné pomôcť, či už nezitšne, alebo zo strachu z pekelného ohňa, ale myslím si, že zarábať na tom, aby si celá krajina poplakala a oberať chudákov o dôstojnosť tým, že ich trápenie natočíte a spravíte z toho sentimentálnu reporatáž sa nepatrí. Človek by zo seba nemal robiť anjela, ak ním nie je. Ale nech je to s tým už akokoľvek, aspoň tých pár grošov to darovalo. A za to 1*. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Komerčné a farebné vyzdvihovanie ťažkých ľudských osudov, občasná pomoc a plnenie minimálnych prianí, pre zlepšenie nálady obetí nešťastia tohto sveta. Istú ľudskosť a myšlienky oceňujem, nepáči sa mi však istý hyenizmus a aj marketingové svinstvo okolo toho. Tak, či tak, je to však emocionálna bomba. Chcel by som vedieť, aká úprimnosť je tam zo strany moderátora a štábu, ale nehodnotím to cez dojmy, ale cez to, aké to je. Teta mi vravela, že jednej jej známej, čo má choré dieťa volali, či nechcú splniť nejaký sen, ona odmietla sa takto prezentovať. Je to veľmi rozporuplný program, ale na svedomie ľudí a ich správanie a nahliadanie na tento pominuteľný život a priority, ktoré v živote máme, to nie je až tak zlé. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Splnené priania pred televíznou kamerou, (najlepšie niekomu postihnutému, alebo sociálnemu prípadu, to na divákov zaberá), slzy dojatia, vďaky... A to všetko vďaka televízii s ľudskou tvárou, ktorej ide predsa o šťastie obyčajného človeka a jeho túžby. ( A tak trošku aj o sledovanosť a peniažky z reklamy ). Jedna hviezda za (nefalšovaný?) závan ľudskosti, ktorému by som rád uveril. ()

moviechecker 

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia by sa tu nad svojimi komentármi mohli trošku zamyslieť (niektorí aj trošku viac). Táto relácia nie je na to, aby Vás pobavila. Je tu nato, aby sa pomohlo ľuďom, ktorý to v živote nemajú alebo nemali ľahké. A iba úplný nevychovaný ignorant, ktorý vyrastal v materiálnom blahobyte môže takúto reláciu ohodnotiť tak ako niektorí z Vás. Ja len ľutujem, že takýchto relácii v Československu nie je aj viac. Pri pohľade na túto reláciu som videl aj tých najtvrdších chlapov roniť slzy ako malé deti. Samozrejme emociálnym mrzákom radím nepozerať, pustite si radšej Kosti či CSI. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama