Reklama

Reklama

VOD (1)

Najlepší kamaráti Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen), hviezdy futbalového tímu Fordovej strednej školy, sa prekvapivo rozhodnú tohtoročné letné futbalové sústredenie vymeniť za iné, v spoločnosti celej plejády sexy dievčat... Konkrétne roztlieskavačiek! A asi netreba zvlášť zdôrazňovať, že ich tam čaká bez debaty najúžasnejšie obdobie ich života – vďaka povesti „citlivých chlapcov“ si totiž môžu beztrestne a naplno vychutnávať pohľad na krásky, ktoré bez väčších ťažkostí dokážu nahovoriť na kúpanie bez plaviek či roztlieskavanie bez uniforiem a podobné zaujímavé voľnočasové aktivity! No keď sa Shawn zaľúbi do šéfky roztlieskavačiek Carly (Sarah Roemer), ktorej sú obaja priatelia aj ich motívy už od začiatku krajne podozrivé, majú sa čo obracať, aby si vymysleli novú, vhodnejšiu taktiku – a presvedčili ju o úprimnosti a čistote Shawnpvých úmyslov ešte pred veľkým finále tohtoročného súboja roztlieskavačských tímov! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (252)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá a nečakane svižná teenegerská komédia. Prvú polovicu filmu som sa prekvapivo bavil. Samozrejme ako na Ameriku býva zvykom neskôr v filme začali prevažovať vzťahy a romantika. Dobrí sa stávajú skutočne dobrými a zlí skutočne zlými. Ako mi začiatok prišiel originálny (nie priamo zápletkov ale pojatím a štýlom filmu), tak koniec to trochu pokazil. Ale čo sa budem. Baby tu sú pekné, hlavný hrdinovia vtipný a od filmu ktorý mán na csfd.cz 61% som ani viac nečakal. Dávam 3*, ale ak by sa im podarilo druhú polovicu obohatiť aspoň o nejaký dobrý fór, kľudne by som dal 4* lebo teraz to bolo tak na 70%u mňa. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Už asi x-tá teenagersková komedie alá American Pie, která se nečekáně opět nezdařila. Hlavní dvojice je maximálně nesympatická. Nelítaj zde sice tělesní tekutiny různýho druhu a na spoře odděné slečny tu taky narazíte méně něž v komediích podobného ražení. K čemu to ale je, když ty vtipy stejně nefungujou a člověk se většinu času nudí. A ani ta Sarah Roemer z Disturbie mi tady nepřišla tak hot, jako ve zmíněném snímku. Prostě nuda, na které se dá pochválit snad jenom pohodovej soundtrack. Kéž by byl takhle pohodovej celej film. ()

Reklama

Kuny27 

všetky recenzie používateľa

Dva Teenageři se rozhodnou, že pojedou na tábor s holkami místo fotbalu, a tam se pokusí o to, zbalit co nejvíce holek. problém je v tom, že jeden kluk se do jedné holky zamiluje... a tím to celé pokazí... myslím si, že jestli se chcete zasmát a odpočinout, a pokud vám nevadí nějaká ta nadrženost, tento film je pro vás jako dělaný ()

kinghome 

všetky recenzie používateľa

"TOHLE JE NA AMERICE KRÁSNÉ, KAŽDÝ BLB SE MŮŽE STÁT PREZIDENTEM". Po dlouhé době konečně skvělá komedie, ve které hrají sympatičtí herci a je v ní hromada vážně vtipných hlášek, které jen tak nezapomenu. Úsek s doktorem Dickem teda Rickem je vážně boží. To musela být strašně nevděčná role. Tolikrát setřenou postavu jsem ve filmu už dlouho neviděl. Téhle komedii jsem se dlouho vyhejbal a udělal jsem chybu. je to strašná prdel. Doporučuju každýmu, kdo se chce zasmát a moc nemyslet nad dějem. V době, kdy je dobrejch komedií jak šafránu, je toto skvělé oživení. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Normálna americká klišoidná komédia s typickým americkým koncom. Ale na druhú stranu treba uznať, že to mohlo byť aj horšie, nie je tu núdza o vtipné scénky a čo je hlavné, iba zriedkakedy je možnosť pozerať sa vo filme na toľko krásnych dievčat, normálne som nevedel kam skôr s očami :) Neverím, že to boli všetko američanky, tam toľko krásavíc nežije. Určite to bol import zo zahraničia :) 65/100 ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)

Reklama

Reklama