Reklama

Reklama

Cesta draka

  • Česko Cesta draka (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Těšil se, že se v Římě dobře nají, ale mafiáni nedají pokoj majitelům restaurace, a tak musí Bruce udělat pár nezbytných opatření, aby je ochránil. Kopance budou jenom létat a na konci se možná odehraje souboj století: Bruce Lee versus Chuck Norris. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (267)

ripo 

všetky recenzie používateľa

3*, aj to len s prižmúrenými očami ! Natiahnuté to bolo ako sopeľ na rukáve, scenár bol napísaný asi za 4 hodiny, hluchým miest ako maku, záverečná akčná scéna bola naťahovaná asi zámerne kôli tomu, aby sa minutáž vyšplhala ku stovke ..... Na začiatku neostré zábery jednej z kamier. Hudba bola len ako doplnok a nie súčasťou filmu. Bol to môj prvý film s legendou bojovách umení - Brucem Leem a výsledok ? Kyslý úškľabok na tvári .... ()

Seabeast 

všetky recenzie používateľa

Snímek s nějdražší akční scénou v historii kinematografie! Nevěříte?!? Tak si jen představte jakou astronomickou částku museli vyplatit Chucku Norrisovi za jeho "první" (první?) totální porážku! Chudák Chuck Norris, musel po uvedení filmu velmi trpět... A jeho chlupy na hrudi taktéž! :( Ale teď už vážně. Vlastně moment, to ani nejde! :-D Cesta draka je totiž samo o sobě velmi vtipné akční béčko u kterého zamáčknete nostalgickou slzu nad fenomenálností Bruce Leeho a nejenom to! Až spatříte ty čínské gangstery v teplákách, ve kterých asi v té době neměli gule doprava, tak půjdete do kolen. A nesmím zapomenout také na scény při nichž si v mysli jenom řeknete: "WTF?!". Koneckonců, jedná se o kultovní záležitost, která milovníky akčních braků s fantastickým Brucem Leem s jistotou zahřeje na srdéčku! ()

Reklama

jondzavid 

všetky recenzie používateľa

Dokonalosť bojového umenia Bruce Leeho a dokonalá primitívnosť príbehu. To sú dve veci, ktoré ma ihneď napadnú pri tomto filme. Nezabudnuteľné kultové scény (´´nundžaky´´ a záverečný súboj s C.norrisom) doplňuje naprosto úbohá story, proti ktorej sú aj scenáre Seagalových filmov oscarové diela. Priznávam však, že mi to nejak nevadí a rád pretrpím príbehovú hluchotu a počkám si, keď Bruce zase začne kopať a preto si dovolím pridať jednu nostalgickú hviezdičku navyše. ()

maverick10 

všetky recenzie používateľa

Opravdu zklamani. Cesta draka byla spis cesta papiroveho draka po obloze. Matozna, chaoticka. Bez zapletky, bez pribehu, bez humoru. Nebyt to Bruce Lee a nebyt zaverecne bitky s vicebohem Chuckem Norrisem, nestal by film ani za pozornost v zavercnych televiznich novinach na Nove, hned za zviratkama. ()

Morloth 

všetky recenzie používateľa

Je to dobrý film na VHS, ale pořád je to film na VHS. Klukům jdou viditelně bojová umění. Řada soubojů je po technické stránce obdivuhodná, jenže ten zbytek je naprostá vata. Bruce Lee byl možná skvělý v kung-fu, ale z toho, co jsem mohl vidět, jej minulo jak umění herecké, tak režisérská zručnost. Bez špetky nostalgie asi nemohu docenit. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (35)

  • V roce 2010 se film umístil v anketě magazínu Empire ve stovce nejlepších filmů všech dob. (Hans.)
  • Před bitvou v Koloseu údajně Chuck Norris posiloval na objem, aby vedle útlého soupeře působil ještě mohutněji. (Hans.)

Súvisiace novinky

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

07.12.2010

Kino Světozor obsadí dne 8. prosince od 19:00 Chuck Norris se svým akčním uměním. A že bude co obdivovat. Každého diváka jistě nakopne třeba Cesta draka, ve které se Chuck postavil i samotnému Bruce… (viac)

Reklama

Reklama