Reklama

Reklama

Včera v noci

  • Česko Last Night (viac)
Trailer

VOD (1)

Michael a Joanna sú šťastný novomanželia, kým Joanna nezačne Michaela podozrievať, že ho priťahuje jeho atraktívna kolegyňa Laura. Keď Michael odíde s Laurou na služobnú cestu, ich manželstvo podstúpi ťažkú skúšku. Joanna sa stretne so svojim bývalým priateľom Alexom a prijme jeho pozvanie na večeru... (STV)

Videá (10)

Trailer

Recenzie (373)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Dobre zahrané, no veľmi klasické zamotávanie sa viacročného vzťahu vo vzájomnom podozrievaní sa z nevery, a zároveň v sladkom pokušení podvodu. Takéto, alebo veľmi podobné situácie zažil každý, kto si vyskúšal viacročný vzťah. Otázkou pre mňa ostáva, či je naozaj potrebné nakrúcať filmy presne o tom, čo bežne prežívame. Osobne preferujem skôr únik od skutočnosti, prípadne doku referovanie novým pohľadom na veci všedné či raritné. Posledná noc bola práve taká, akou býva noc, kedy sa partneri z rôznych dôvodov práve ten večer netrávia spolu, ale každý s  príťažlivým človekom opačného pohlavia. ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Keď stretnete človeka, s ktorým Vám je fajn, plus k nemu cítite niečo iskrivé navyše...zároveň ste vo fungujúcom a spokojnom manželstve....téma nadčasová, ponúkajúca mnoho morálnych otázok a príležitostí otestovať samého seba. Toto všetko a ešte viac ponúka tento komorný filmík s intímnou atmosférou. ()

Reklama

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Tohle me vtahlo natolik, ze konec (mimochodem skvely) prisel mnohem driv, nez jsem cekala. Musim se priznat, ze me vic bavila cast Worthington/Mendes, prece jen poznavani noveho je zajimavejsi a jiskrivejsi nez oprasovani starych casu. Michael byl celou dobu kouzelne toporny a nesvuj a pritom na Lauru koukal jako hladovy pes. Postava Alexe v podani Guillauma Caneta uz na me tolik nezapusobila a ackoli Keira byla fantasticka, nejak jsem jim to neverila. Ale aspon tam meli uzasnou fenku Lucy :). ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická drama s príbehom, ktorý tu už samozrejme bol, no bez extra dobrého hereckého obsadenia a Clinta Mansella. Pravdu povedať, bez toho hereckého obsadenia by to bol len polovičný film a to aj jediný dôvod prečo som si ho pozrel. Nie že by herci podavali nejak extra dobrý výkon, ale pri takom nič moc príbehu, nech je aspoň na koho pozerať. Ale na druhú stranu, zase ani ten príbeh nebol najhorší a keď spojíme všetky tieto prvky do kopy, tak je s toho celkom slušný film. 65% - 3* ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

To, co se zdá mnohým tuctové a otřepané téma, tak má možná pravdu, ale o tom přece bývá skutečný život. A tady jsme byli v reálu, který se může, nebo mohl přihodit každému z nás. Jeden den a jedna noc Michaela a Joanny se stal pro ně velmi těžkou osobní zkouškou. To, do jaké míry museli vést každý z nich svůj vnitřmí boj mě emotivně skutečně zasáhlo a za to určitě chválím Massy Tadjedin. Keira s Guillaumem byli opravdu skvěle vybraní herci a tudíš to zahráli velmi uvěřitelně. Sam s Evou už mi tak herecky nesedli, ale to nemění nic na tom, že celý film byl pro mě silným zážitkem. ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (2)

  • Snímka Last Night otvárala Medzinárodný filmový festival v Ríme (2010). (MikaelSVK)
  • Jessica Biel sa uchádzala o hlavnú postavu (Joanna Reed), ktorú napokon získala Keira Knightley. (U_S_O)

Súvisiace novinky

Muž s obrovskou budoucností...

Muž s obrovskou budoucností...

18.11.2008

...pronásleduje muže s temnou minulostí. Ale pěkně po pořádku. Dvě slova: Sam Worthington. Ještě před několika měsíci to jméno nikdo neznal. Dnes jde o zřejmě nejžádanějšího herce v Hollywoodu. Pokud… (viac)

Reklama

Reklama