Reklama

Reklama

Ja som bulvár

  • USA Tabloids - That is me
všetky plagáty
Dokumentárny / Komédia / Krátkometrážny
Slovensko, 2008, 31 min

Obsahy(1)

Peter Begányi sleduje aktuálny stav, veľkú mieru vplyvu médií, najmä bulváru na obraz spoločnosti... Všetci sme ním zasiahnutí: osobnosti zo stránok, o celebritách píšuci novinári, či diváci - čitatelia „nových časov a plusiek“. Náš deň, posedenie na kávičke, pracovný rozhovor, domácu hádku ovplyvňuje – čo sa dnes stalo s tou a tou celebritou! V moderne poňatom, „neoslavnom“, pátrajúcom dokumente cez portrét ex-bulvárneho novinára Tomáša Holetza režisér mapuje, čo to bulvár vlastne je a prečo je taký žiadaný, či je práca bulvárneho novinára ako každá iná a ako skutočne dokáže ovplyvniť život. Dáva priestor osobnostiam, novinárom, moderátorkám, „celebritám“ kategórie A i B, ale i obyčajným ľuďom od novinového stánku... Ich prostredníctvom sa divák dozvie viac a fenoméne, ktorý charakterizuje dnešok. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

poet 

všetky recenzie používateľa

Rehotal som sa ako kôň. Pre mňa najlepší dokument z prehliadky Jeden svet. Neviem si predstaviť odvysielanie tohto filmu na markíze v prime-time:)). Prehliadka slovenskej "smotánky" a ich názory na bulvár. Samozrejme že nechýba najznámejší slovenský matrac Mary-Ann Ďurianová a slovensko-ruský mr. Showbiznis a kaderník v jednej osobe Paviel Rochniak. Veľmi zaujímavo natočená a zostrihaná téma bulváru od výroby až po kunzum tohto produktu. Doporučujem proste všetkým a najmä konzumentom........ ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Pútavý, moderný, vtipný, úderný. Krásna ukážka, že aj dokumenty vedia byť "komerčné" a môžu mať značný divácky potenciál. Určite odporúčam, aj keď veľa zábavných prestrihov je tam hlavne kôli samotnej zábavnosti ako nejakému dokumentárnemu významu. Treba vidieť... ()

Reklama

Reklama