Reklama

Reklama

Izba oproti

  • Česko Pokoj naproti (viac)
Trailer

Pokojná noc sa skončí, keď Julianovi zavolá jeho najlepší priateľ Terry. Tvrdí, že prenasledoval svoju nevernú snúbenicu June do zchátraného hotela na opačnej strane mesta. Prenajal si izbu naproti a teraz čaká s fľašou whisky v jednej ruke a pištoľou v tej druhej. Julian ho presviedča, aby sa upokojil, a rýchlo vyráža odvrátiť hroziacu tragédiu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (38)

Socrates 

všetky recenzie používateľa

Kdyby člověk už po půlhodině netušil, jak to celý bude. Kdyby jedno z dramatickejch hudebních témat nebylo obšlehnutý z The Thing. Kdyby nebyla postava portýra tak přitroublá, špatně obsazená a nesympatická stejně jako jeho dementní kolegové v kuchyni. Kdyby se tam všichni nechovali jak praštěný do palice. Kdyby to prostě nebylo ptákoidně natočený... Téma to není nezajímavý. Za finále přihazuju hvězdičku. ()

NikaIn 

všetky recenzie používateľa

Téma nebola zlá,len to neuchopili správne.Od začiatku sa to tiahlo,bola to nuda. Dialógi bez dinamiky,prihlúple,spomalené.Dej tiež nijak negradoval,ak sa aj niečo udialo,znova to okamžite padlo do nudy,herci sa tiež nepretrhli,bolo to ako keď vám niekto kto nemá rečnícky talent niečo rozpráva,ale vás to uspáva, ide to mimo vás,pretože to nemá šťavu.Tak presne toto bolo také isté,bez šťavy.Už o 10 minút nebudem vedieť o čom to bolo,nič to vo mne nezanechalo.Jedna hviezda za snahu. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Celkem obstojný psycho thriller, s vynikající Murphy která si po strašným Deadline spravila reputaci. Film ej natočen poměrně civilně a vypadá slušně. Sice to není nic objevného ale na tu hodinu a půl zabavý. Příběh sice není nic extra a celej film se odehrává prakticky jen ve 3 pokojích ale i tak jsem se poměrně slušně bavil. ()

Greny 

všetky recenzie používateľa

moc jsem od tohoto filmu neočekával a tudíž jsem byl velmi mile překvapen. Pravdou však zůstavá že thriller je to jen okrajově a spíše se snaží tvářit jako thriller. Avšak nad tímto bych přimhouřil oči, jelikož kamera, hudba , herci na výbornou a i když je příběh jednoduchý je to svěže a vcelku originálně pojaté. 4* ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Nápad nie je zlý, ale keď chcete rozohrať komornú drámu odohrávajúcu sa väčšinou v jednej izbe, musíte na to mať poriadnych hercov, čo by to zvládli a to Vogel s Pinom nie sú ani náhodou. Aj tá pointa je taká nevýrazná a odfláknutá. Lepší režisér a herci, pár úprav v scenári a mohlo to byť na 4 hviezdy. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (5)

  • Exteriér hotela Riverview bol natočený na zadnej strane Universal Studio v New Yorku ešte predtým, ako ho zničil masívny požiar. Interiér bol postavený na Universal's Stage 28, kde sa dodnes nachádza pôvodný súbor „Fantóm opery“. Riverview bol postavený vo vnútri masívnej opery. (Arsenal83)
  • Natalie Smyka, která hraje Annu, účinkovala také v původní krátké verzi z roku 2005. (ivishka)

Reklama

Reklama