Reklama

Reklama

Mladomanželia sa vyberú na svadobnú cestu do Číny, kde navštívia vidiek práve v čase festivalu duchov, sviatku, počas ktorého si domáci uctievajú duše mŕtvych. Podľa miestnej legendy sa za splnu v siedmom mesiaci lunárneho kalendára otvoria brány pekelné a duše zomrelých putujú krajinou. Samozrejme že vzdelaní Američania sú tým nesmierne pobavení a to až do takej miery, že to dajú najavo aj navonok, čím pobúria domácich. Keď uprostred noci zmizne ich sprievodca a zanechá ich v neznámej pustatine, to čo pôvodne pokladali za nepodarený pokus o žart sa začne premieňať v tú najdesivejšiu nočnú moru ktorú doposiaľ zažili. (beso74)

(viac)

Recenzie (116)

Freemind 

všetky recenzie používateľa

Sanchéz už nikdy nepřekročí svůj stín, stín Blair Witch. Servíruje vcelku slušnou zábavu, má dostatek soudnosti, aby levné masky schoval do příšeří a rozmazaných záběrů, film sice postrádá nějaký konkrétní děj, ale přesto mile odsejpá a i přes primitivní stavbu neuráží divákovu inteligenci. Tedy - ne moc. ()

TomikZlesa 

všetky recenzie používateľa

OMG kamera se třásla a všude byla tma ... se proberte, asi se to možná mělo natáčet v pravý poledne na pláži Bora Bora a jěště to měli osvítít UV lampama ne ? ...Moc poevedý a zároven jednoduchý přídavek ve stylu Descent. Možná krapet za vítku stojí par nelogičností..jako třeba útěk z auta přes kufr.. ?-) ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Prvních 45 minut je to dost slušná žánrovka s parádní atmoškou i slušnejma lekačkama, od příchodu do toho baráku už ale začnou typický klišé a tempo uvadne.Docela mě překvapuje těch 51%, má to takovej ten parádní look a vůbec všechno je prostě v pohodě, žádná trapárna ani amatérská kreč, herci dobrý, bohužel ta klepavá kamera tomu nepřidá.Dost možná Sánchezův nejlepší film, když nepočítám Blair WItch samozřejmě.Pohodovka na jeden večer, 60%. ()

Jimmi 

všetky recenzie používateľa

Zial nezdielam nadsenie s vysoko hodnotiacimi uzivatelmi...Dost som sa na to tesil kedze J*A*S*M dal celu kopu hviezdiciek a jeho hodnotenia sa vice mene podobaju mojim, ale asi som cakal od Seventh moon prilis vela.. Niektore pasaze neboli zle ale mna od zaciatku az do kona otravovala ta roztrasena kamera a celkovo som sa viac tesil na koniec filmu ako na pointu.. Davam 2 hviezdy co sa mi zda adekvatne pretoze som videl kopu vacsich blbosti ()

Loki81 

všetky recenzie používateľa

Zacatek pomerne vydareny, atmosfera by se dala krajet jak byla husta... Skoda jen, ze misto 80% filmu vidime pouze pred roztresenou amaterskou kamerou mihajici se neurcite fleky. Chapu pokus o nizkorozpoctovou kopii Blair Witch Project (resp. reziserovu touhu o navrat na titulni strany) ale toho nam dnes filmovy prumysl serviruje mraky a divak je namlsany o poznani vice nez pred 10 lety. Opravdu nevim v jakem psychickem rozpolozeni bych musel byt abych hodnotil plnym poctem... ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené