Reklama

Reklama

Boku no kanodžo wa saibógu

  • Japonsko 僕の彼女はサイボ-グ (viac)

Obsahy(1)

22. november 2007: Osamotený študent Jiro Kitamura (Keisuke Koide) má narodeniny, no jediný darček dostal sám od seba. V tento deň sa ale stane niečo neočakávané - stretne dievča svojich snov (Haruka Ayase), ktoré však ešte tú noc zmizne bez stopy.
22. november 2008: Jiro oslavuje narodeniny a znovu stretáva tajomnú dievčinu. Teraz však zistí celú pravdu: Kráska je cyborg z budúcnosti, vytvorený iba pre jeho potreby. Je krásna, má nadprirodzené schopnosti a pre Jirove šťastie by urobila čokoľvek. Má ale jednu chybičku: Nevie cítiť a opätovať lásku. Podarí sa Jirovi naučiť ju ľúbiť? (koba)

(viac)

Recenzie (85)

Fleur6 

všetky recenzie používateľa

Prekrásny romantický film. Začiatok ma nebavil, lebo som nechápala, čo sa tam deje a dokonca je pravda, že až na tretíkrát som sa dostala do prvej polhodiny - ale potom ma to dostalo. A vôbec si nemyslím, že je to "žánrovo chladný film", najmä koniec bol až priveľmi.. žánrovo nechladný. Dodám, že je jedným z mála romantických, čo si u mňa vyslúžili 5*. ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Scénář: Jae-young Kwak .. Když asijští tvůrci reflektují současnost nebo se ohlíží dozadu, jde jim to dobře, ale jakmile se zakoukají dopředu a přimíchají cyber/future-svět není to příliš zábavné a ani moc romantické (viz třeba také Saibogujiman kwenchana). ___ Skřípe stavba, konečné časoprostorové smyčky by nerozluštil ani Albert Einstein, emoce jsou umělé a vše nakonec maskuje nějaká vizuální, tentokrát především demoliční, exhibice. Hlavní herec je tak trochu idiot, ale co si umí Kwak stále vybrat jsou herečky - tentokrát jistá a zatraceně přitažlivá Japonka Haruka Ayase, která nejvíce válí při robotickém tanci a vůbec ty strojové i lidské pohyby a výrazy zvládá přesvědčivě. Díky ni dám za tři, ale jinak je Cyborg Girl žánrově hodně chladná a slabá. ()

Reklama

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Cestovanie v čase s príchuťou romantiky. Teda vlastne romantika s cestovaním v čase. V podstate to bola taká blbinka, ale veľmi milá ... a na Haruku sa úžasne pozeralo, tá je snáď prototyp dokonalej Japonky. Pred koncom na nás vybalili riadnu hromadu sci-fi ... a úplny záver ani nemuseli dávať, mne by smutný koniec nevadil. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Romanticko komediálno melodramatický žánrový mix, v ktorom akčnejšie scény, cestovanie v čase či iné scifi prvky pôsobia prirodzene ako v obyčajnej romantike, o ktorú vlastne ide aj tu v prvom rade. Nezameniteľná azijská estetika a odzbrojujúci záver, úžasným spôsobom dopointujúci predošlé dianie je niečo čo sa nedotkne snaď len najväčšieho cynika. Tým našťastie nie som a vďaka spomínaným prvkom je Cyborg Girl unikátnym filmovým zážitkom, ktorý si s radosťou zopakujem viac krát. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Miluju "My Sassy Girl" (první velký režisérův počin a zároveň ten nejlepší) ale přestože má "Cyborg Girl", spoustu podobných aspektů (dominantní je opět žena a hlavní hrdina je nesmělý panic) chybí jí ona romantická lehkost a svěží a reálně působící příběh (což je u snímku, který neskryje podobu s "Terminátorem" pochopitelné). ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama