Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenzie (195)

oli.G 

všetky recenzie používateľa

Polhodinový rozbeh by som prežil, ale aj keď sa niečo začne diať, tak sa vlastne nič nedeje. Vraždy sú úplne nenápadité a väčšinu filmu tvorí svietenie si baterkou po tmavých chodbách a opravovanie poistiek. Má to trochu atmosféru, ale inak jediné, čo aspoň trochu stojí za to, sú tie one-on-one súboje v závere. Som úplne sklamaný, mal som pocit, že tento nórsky Halloween 2 trvá ďaleko cez dve hodiny. Aj Rovdyr sa mi páčil viac. :/ ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Od dánskych tvorcov som čakal niečo prepracovanejšie a s trochu odlišným prístupom. Oceňujem previazanosť prvého a druhého dielu, ale nakoniec sa z toho vykľul úplne typický horor podobný tým z USA. Vraždiaci maniak, ktorý majú výdrž za 10 chlapov tu už boli a jediným osviežením je zasnežené prostredie v horách. 60%. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Ako vo svojom komentári spomína užívateľ corpsy toto pokračovanie nápadne pripomína Michaela Myersa v dvojke Halloweenu. Tvorcovia si príliš veľa práce s príbehom nedali a na prekvapenie to funguje ešte o niečo lepšie ako v prvej epizóde. Pozrieť obe časti tesne po sebe bol zrejme dobrý nápad a tak som sám zvedavý či ma príjemne prekvapí aj tretie pokračovanie. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Ako som už spomenul v niektorej zo svojich kázní, takto prevedený slasher môžem ozaj v každej polohe. Nielen ležmo, sedmo, v podrepe, či v podpore ležmo za rukami, ale aj v stojke (samo že viem aj kotúľ vpred aj vzad). Tak isto som spomenul, že niekto môže namietnuť, že námet filmu je otrepaný a starší ako čierne uhlie a že na podobné filmy zízal v Trocnove aj Jan Žižka v čase, keď mal ešte obe oči. No mne je to naozaj jedno vážení, ja som sa totiž to bavil a to výbordelne a skvele. Pred projekciou tohto filmu doporučujem pozrieť si jednotku z roku 2006. ()

Rob Roy 

všetky recenzie používateľa

Jedno zábavné klišé střídá druhé, chvilku mi to vrtalo hlavou, ale pak jsem přistoupil na to, že to je schválně a tvůrci servírují to, co si cílová skupina asi přála, navíc ta humorná pomrkávání jsou perfektní. Asi zábavnější než jednička, ta byla serióznější, tohle už je točeno vyloženě s nadhledem. 70% a vypadá to, že Norové rozjíždějí vlastní franšízu. Trojce bych se nebránil a vzhledem k obrovské návštěvnosti filmu v Norsku ani moc nepochybuji. -- P.S. Uvidíme jak v v Norsku v dubnu zaboduje nový film režiséra Temných lesů. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama