Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

liduskaa123 odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprostý propadák. Komedie? Prosím a kde? Při sledování mi bylo trapně. Vydržela jsem až do konce s pocitem ztráty času. Dialogy naprosto o ničem. Dlouhé tklivé rádoby zamilované pohledy. Kde se v tom filmu vzal Marián Labuda? Naprosto pod jeho úroveň. Neustálé šišlání afrického hlavního hrdiny – odporné. Esmeralda v českém podání. Odpad. ()

Turiec 

všetky recenzie používateľa

Zuzana tentokrát dobýva Afriku. S „jednotkou“ sa ani jedno z ďalších pokračovaní nedá porovnávať. Napriek úbohosti príbehu je toto pokračovanie ďaleko lepšie ako „dvojka“, ale stále je to maximálne na dve hviezdičky. Rovnako hudba sa výrazne zlepšila a Eva Vejmělková pôsobí ďaleko prirodzenejšie. Celý film však zabíja to, že sa tvorcovia rozhodli predabovať Ibrahima Maigu hlasom Maroša Kramára. Nápad vyznieva o to hlúpejšie, že Kramár nehovorí čistou slovenčinou, ale sa snaží šušlať ako Ibi. Samotný Maiga by to urobil prirodzenejšie a lepšie. Ak to mal byť vtip, ja som sa nesmial. Zaujímalo by ma však ako sa darilo v zahraničí anglickej verzii filmu s anglickými verziami pesničiek. ()

Reklama

Cervenak odpad!

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia sa desia tajomných nočných hlasov v lesoch a starých domoch s nejasnou minulosťou. Iných prenasledujú hlasy v ich mysliach, prikazujúce im zobrať do ruku ostrý nôž a začať sekať ľudské mäso... Mňa dodnes desí šušľanie Maroša Kramára, ktorý z nepochopiteľných dôvodov dabuje Ibiho Maigu v tejto neznesiteľnej (a navyše dosť drahej) megasračke s otravnou ústrednou odrhovačkou. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Bohové už zase šílí. Alespoň trochu zajímavý je fakt, že každý díl je žánrově úplně něco jiného. Po romantickém sídlištním dramatu a akčnější dvojce čistá rádobykomediální kýčoidní předvídatelná romantika v exotickém hávu. To si Rapoš s Vejmělkovou večer pustili Cestu do Ameriky a řekli si, že to zkusí obráceně. Kvalitativní sešup je neoodiskutovatlený. První a třetí Fontána se od sebe liší v těch nejkrajnějších bodech spektra. Nebe a dudy. Voda a oheň. Noc a den. Nic od sebe vzdálenějšího snad nemůže existovat. Tohle je z části reklama na (otřesného) Ibrahima Maigu z části propagační exotické video nějaké cestovky. Na druhou stranu jsem to ale po všech těch odpadech a komentářích čekal ještě mnohem horší. Není to nic zcela nekoukatelného. Dá se to přežít bez úhony. Jednu hvězdičku za tu Afriku a půlku za Evu, protože když zrovna nemluví, je pořád radost pohledět. 1.5* ()

infernet 

všetky recenzie používateľa

Když nám bylo patnáct, vybral kamarád zaručeně dobrej akčňák, na kterej můžeme jít do kina. Když ale Fontána běžela už půl hodiny, pochopil jsem, že reklamy už dávno skončily a ten vůl se špatně kouknul do programu. Seděli jsme mezi těma všema dvojcema zakouslýma do sebe jak tutoví buzeranti :-) To by nakonec nebylo až tak hrozný, trochu ostudy snesu, ale dodnes si pamatuju, jak hrozně mě ten film nudil. Navíc na konci devadesátých let žádný multikina nebyly (kor v Ústí nad Labem), takže šlo o normální večerní promítání od 20:00 a stejně nás v tom kině bylo dohromady dvacet i se šatnářkou a bábou, co trhala lístky. To asi o kvalitách filmu taky něco vypovídá... .Jedna hvězda za Evu, ale kdyby šla dát jen půlka, dám ji. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)
  • Marilyn Ngondo, ktorá si zahrala postavu Nene, bola v čase natáčania filmu vyhľadávanou juhoafrickou modelkou pracujúcou v Londýne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama