Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

Derek odpad!

všetky recenzie používateľa

hahahaha, podľa mňa je to geniálna paródia na normálny film. tak hrozné herecké výkony nie sú snáď ani v 3565 diely "klasiky" tak jde čas a zvyšok filmu nie je o nič lepší. scenár je neuveritelne stupídny, réžia strašne nevýrazná a hudba nestojí za nič. navyše slovo úbohosť priam kričí z každého políčka filmu. ()

lucascus 

všetky recenzie používateľa

Dialogy mezi herci jsou otřesné, prostě jsou to pouze srdcebolné fráze, které mají za úkol vyvolat silné emoce. K tomu samozřejmě napomáhá i neméně dojemná hudba a písně. Také je zde vidět, že je film nadabovaný - a to velice špatně. Hlasy se vůbec nehodí k postavám. Často to také vypadalo, že některé dialogy měly být asi vtipné, ale bylo to tak špatně formulováno, že zbyla pouhá trapnost. Ale přece jenom - české filmy v africkém prostředí, to se moc nevidí a za mou oblíbenou Evu Vejmělkovou, dávám dvě hvězdy. Co nadělám, nostalgie je sviňa. ()

Reklama

Igy007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tehdy jsem byla nucena zúčastnit se slavnostní premiéry (jaké to bylo kino, už nevím, snad Lucerna). Čekala jsem utrpení, ale zjevně se na to nedalo dostatečně připravit. Na každý pád to byla ta největší srágora, jakou jsem v kině za celý život viděla (do té doby i od té doby !!!). Ani nemá smysl se rozepisovat, jak moc otřesný to bylo. Všimněte si, že nikde nepíšu slovo "film", protože to bych lhala. Musím podotknout, že titulní píseň mi vždy kroutila nehty u nohou, masakr na propíchnutí bubínků, fujtajbl !!! :-)))) A když skončila jedna fáze mučení, na podiu před plátnem se seřadily "hvězdy veledíla" s "panem režisérem". Hostesky jim rozdaly pugéty, největší pro oteklou zamračenou neherečku Vejmělkovou s kvalifikací "manželka režiséra" a "umělci" si navzájem zatleskali (za údivu zničených diváků). A to se cení, že to jako k sobě pasovalo: děkovačka byla stejně ubohá jako projekce. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenský režisér Dušan Rapoš ma s tou svojou "Fontánou pre Zuzanu" otravoval od roku 1985, kedy natočil pôvodný film. Vôbec ma to neoslovilo. Šedá paneláková nuda. V roku 1993 sa pokusil natočil super cool pokračovanie, ale bola to rovnaká nudná somarina. Duo Paľo Habera a Ibrahim Maiga bolo poriadne trapné. Ale Rapoš si nedal pokoj a v roku 1999 zrežíroval tretí diel. Africké dobrodružstvo dopadlo katastrofálne. Otrasný film. "Fontána pre Zuzanu 3" je odpad! ()

tony_2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto ma byt akoze film? Toto je odpad, brak aky sa tak casto nevidi. Uz dvojka mala byt varovanim. Som zvedavy kto dal ,,majstrovi,, reziserovi peniaze na tento humus. Jedine co sa mi pacilo na tomto filme bola pekna africka priroda ale to absolutne nestaci,ked scenar je,,,, a rezia je tak amaterska ze az. Na tento film by sa malo zabudnut a uz ho nikdy nikde nespominat. Vsetci sa majte na pozore pred tymto filmom. Brrrr. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)
  • Hoci sa o Fontáne pre Zuzanu 3 hovorí ako o najhoršom slovenskom filme histórie, do slovenských kín si ho prišlo pozrieť 112 353 divákov. (Raccoon.city)
  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama