Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bol na svoju dobu celkom dobrý,druhy som tiež nejak neodzudzoval, ale prečo vzniklo toto?A ozaj toľko černochov som v slovenskom filme ešte nevidel a tá prehnaná pesnička od Ráža že už sa drži nad hladinou ale hladinou alkoholu asi!Neviem bol to vraj úspech ale u mna nie nechcem to už ani raz vidieť.Dám jeden bod za Mariana Labudu aj keď nehral skoro nič! ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenský režisér Dušan Rapoš ma s tou svojou "Fontánou pre Zuzanu" otravoval od roku 1985, kedy natočil pôvodný film. Vôbec ma to neoslovilo. Šedá paneláková nuda. V roku 1993 sa pokusil natočil super cool pokračovanie, ale bola to rovnaká nudná somarina. Duo Paľo Habera a Ibrahim Maiga bolo poriadne trapné. Ale Rapoš si nedal pokoj a v roku 1999 zrežíroval tretí diel. Africké dobrodružstvo dopadlo katastrofálne. Otrasný film. "Fontána pre Zuzanu 3" je odpad! ()

Reklama

Radyo odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevím, kterého šílence napadlo natáčet nějaké třetí pokračování Zuzanina příběhu, ale musel to být opravdu kus idiota. Peníze, utracené za takovouto stupiditu měly být raději věnovány na dobročinné účely, protože to by byla alespoň smysluplná investice. Leda, že by někdo chtěl tímhle paskvilem proprat své "špinavé" prachy. Ale ani to není omluva pro vznik tohoto hrůzostrašného blábolu, který vrhá špatné světlo nejen na celou sérii, ale i na slovenský film jako celek, a navíc hanobí i samotné jméno Zuzana. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Bohové už zase šílí. Alespoň trochu zajímavý je fakt, že každý díl je žánrově úplně něco jiného. Po romantickém sídlištním dramatu a akčnější dvojce čistá rádobykomediální kýčoidní předvídatelná romantika v exotickém hávu. To si Rapoš s Vejmělkovou večer pustili Cestu do Ameriky a řekli si, že to zkusí obráceně. Kvalitativní sešup je neoodiskutovatlený. První a třetí Fontána se od sebe liší v těch nejkrajnějších bodech spektra. Nebe a dudy. Voda a oheň. Noc a den. Nic od sebe vzdálenějšího snad nemůže existovat. Tohle je z části reklama na (otřesného) Ibrahima Maigu z části propagační exotické video nějaké cestovky. Na druhou stranu jsem to ale po všech těch odpadech a komentářích čekal ještě mnohem horší. Není to nic zcela nekoukatelného. Dá se to přežít bez úhony. Jednu hvězdičku za tu Afriku a půlku za Evu, protože když zrovna nemluví, je pořád radost pohledět. 1.5* ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že dosť podhodnotený film napriek tomu, že sa v mnohom ukázal ako hlúposť. Film v češtine ešte nie je najhoršia vec, no predabovaný Maiga ma nepotešil. Taktiež ten casanova, ktorý zachraňuje dažďové pralesy bola obludnosť. Výprava pekná, film má oddychovú atmosféru, trocha zábavy a navyše možno by bez neho nebola ani nádherná pieseň Voda čo ma drží nad vodou. Navyše Eva Vejmělková je stále krásna, napriek tomu, že od prvého dielu ubehlo približne 14 rokov. Trochu mi vadí, že tu má už tretieho partnera, ale tak je to len film, ktorý veľmi na minulosť nespomína. Ako muzikál to nie je tak dobré ako predchádzajúce, no piesne okolo Ibiho pobavia. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Prvý slovenský film, ktorý bol nakrútený v angličtine, so zvukom DTS a postprodukovaný v Hollywoode (strih, zvuk) či Johannesburgu (laboratórne práce). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama