Reklama

Reklama

Magická posadnutosť

  • Slovensko Praktická mágia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď láskou sklamaná čarodejnica Maria Owensová (Caprice Benedetti) vyslovila strašnú kliatbu, v dôsledku ktorej zomrie každý muž, ktorý sa zamiluje do ženy z rodu Owensovcov, nik ani len netušil, aké ďalekosiahle následky jej kliatba bude mať pre celé jej potomstvo... O dvesto rokov neskôr svojrázne sestry Frances (Stockard Channing) a Bridget (Dianne Wiest) vychovávajú svoje netere Sally (Sandra Bullock) a Gilly (Nicole Kidman), otec ktorých podľahol kliatbe a mama sa utrápila žiaľom. V rodine prefíkaných čarodejníc Owensových je veľa zábavy i vzrušenia - je tu však aj jeden problém: muži, do ktorých sa čarodejnice Owensové zamilujú, sú odsúdení na predčasnú smrť... Tak zomrie i Sallyin manžel Michael (Mark Feuerstein), s ktorým žila spokojným životom, a tak zomrie aj agresívny Gillyin manžel Jimmy (Goran Visnjic), ktorý ju surovo týral a ktorého Sally nakoniec zabije v sebaobrane. Tým sa to však neskončilo, pretože psychopat Jimmy ich ohrozuje aj zo záhrobia. Vzápätí sa objaví sympatický detektív Gary Hallet (Aidan Quinn), ktorý sa postupne do ostýchavej Sally zamiluje. Ona ho síce kvôli obavám pred dávnou kliatbou odmietne, ale čoskoro si uvedomí, že Gary je práve ten muž, ktorý podľa jej dávneho kúzla nemal vôbec existovať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (141)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Jo, jsem si vědoma, že před 15ti lety to mělo úspěch a sama si moc obře pamatuji, že jsem to viděla a byla jsem z toho pomalu v šoku, ale teď? Trošku něco jiného. Postrádá to plno věcí a pro mě byla nejlepší stejně Stockard Channing :) Je skvělá :) Již od svého prvního filmu :) Na tomto filmu se mi nejvíce líbilo lehké ukázání toho, jak se "magie" dokáže objevovat v našem životě, aniž bychom jsme si toho byli vědomy...Lehké náznaky a možnosti využití. Ve filmu je hodně zpomalených záběrů, důrazů kladených na osudové okamžiky, ale prostě Nicole Kidman a Sandra Bullock? V tomto filmu mě vůbec nezajímaly....:D Spíše než o ně mi šlo o celkové téma filmu a prostředí. A taky bych se chtěla jako hlavní představitelky střískat při natáčení a pak to použít do scény. Je to až moc dramatické a snaží se již od prvního záběru hrát na něco, co ten film rozhodně není :) ()

alambert 

všetky recenzie používateľa

Vizuálně hodně povedný film, až na tetičky, které působí jako by utekly z nějaké stupidní americké pohádky. Líbila se mi kamera, exteriéry atd. Herci (kromě tetiček) hrají velmi slušně. Ve scéně, kdy Goran Visnjic přijde k Nicole Kidman a zaváže jí oči, je víc vášně, než v kdejakém rádoby erotickém filmu. To máme to, co se mi líbilo. Jenže pak je tu zdlouhavý děj a podle mého názoru zcela promarněný finish. Velká škoda... ()

Reklama

Lencha 

všetky recenzie používateľa

Když koukám, jak špatně hodnotíte tenhle film, tak já mu přidám jednu hvězdu. Takže místo tří, dávám 4. :-) Mně se prostě tahle čarodějnická pohádka (chvílemi trochu morbidní) s prvky kouzel a romantiky líbila. :-) Mám ráda Sandru a nevadila mi tady ani Nicole. Nečekala jsem od toho žádný veledílo, takže mě film nezklamal. :-) ()

_aandyy_ 

všetky recenzie používateľa

Opět mě tak napadá, že buďto mám na filmy tak trochu špatný vkus, nebo mám jednoduše jiný vkus než většina uživatelů tady. Tento film je herecky spojením nespojitelného - tmavovlasá kráska Sandra Bullock a rusovlasá divoška Nicol Kidman v rolích dvou sester - čarodějek. Vzpomínám si na to už z dětství, snad to dávali někdy pozdě večer v televizi a já byla tak napjatá, jak to celé dopadne! I kdybych chtěla, nikdy jsem u toho nemohla usnout. Je to pro mě možná malinko srdeční záležitost, ale jen tak okrajově, zkrátka a dobře se mi to vrylo do paměti natolik, že se mi v noci někdy zdá o tom magickém vzrůstu divokých růží, protože jsem někoho zabila, a to v různých variacích... Možná to není tak průměrné, jak se zdá. ()

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som sa na tento film tešil, Sandra, Nicole ako čarodejnice to musí byť bomba, ale bol to bomba prúser a moje očakávania sa postupne rozplývali v tuposti príbehu. Po dopozeraní som dlho rozmýšľal čo na tom filme bolo dobré, čo sa mi páčilo? A fakt jediné čo stojí za zmienku je Sandra a Nicole. 35% ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (21)

  • Po špatných reakcích na testovacím promítání byl na poslední chvíli zamítnut skladatel Michael Nyman, jeho hudba byla prý moc evropská a vtíravá. Nahradil jej Alan Silvestri. Ovšem změna byla učiněna tak pozdě, že CDčka se soundtrackem už byla hotova a připravena k distribuci. Obchody tedy zaplavila první várka s Nymanovou hudbou. O pár týdnů později dorazila nová verze CD se stejným názvem, ale hudbou od Silvetriho. (HappySmile)
  • Stockard Channing klamala o tom, že hovorí plynule francúzsky, aby sa dostala na nahrávanie francúzskeho dabingu pre medzinárodné verzie. Dôvodom bolo, že chcela získať bezplatný výlet do Paríža: "Poviem vám jednu vec: Keď prišlo na uvedenie filmu v zahraničí, v zmluve bola klauzula, že ak herec vie hovoriť určitým jazykom, môže svoju postavu dabovať. A tak som okamžite hlúpo povedala: 'Ja viem po francúzsky.' Hlavne preto, že som mala chuť ísť do Paríža. Bola to jedna z najhlúpejších vecí, aké som kedy v živote urobila. Prišla som tam a keď sa v spodnej časti obrazovky objavilo francúzske písmo, mala som chuť sa zastreliť. Cítil som sa tak hlúpo. Lenže oni tiež nehovorili veľmi anglicky, tak som tam s francúzskymi technikmi strávila niekoľko dlhých dní. Potom povedali, že mám niečo ako bulharský prízvuk. Viem, že niekde tam vonku bude kópia filmu, kde sa snažím hovoriť francúzsky, ale som si istá, že keď som odišla, okamžite najali niekoho, kto to dal do poriadku. Urobila som zo seba kravu." (Arsenal83)
  • Teta Frances (Stockard Channing) a teta Jet (Dianne Wiest) často nosia oblečenie a štýly, ktoré boli populárne na začiatku 20. storočia, čo naznačuje, že sú skutočne oveľa staršie, ako sa zdajú byť (ako naznačujú niektorí obyvatelia mesta). (Arsenal83)

Reklama

Reklama