Reklama

Reklama

Magická posadnutosť

  • Slovensko Praktická mágia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď láskou sklamaná čarodejnica Maria Owensová (Caprice Benedetti) vyslovila strašnú kliatbu, v dôsledku ktorej zomrie každý muž, ktorý sa zamiluje do ženy z rodu Owensovcov, nik ani len netušil, aké ďalekosiahle následky jej kliatba bude mať pre celé jej potomstvo... O dvesto rokov neskôr svojrázne sestry Frances (Stockard Channing) a Bridget (Dianne Wiest) vychovávajú svoje netere Sally (Sandra Bullock) a Gilly (Nicole Kidman), otec ktorých podľahol kliatbe a mama sa utrápila žiaľom. V rodine prefíkaných čarodejníc Owensových je veľa zábavy i vzrušenia - je tu však aj jeden problém: muži, do ktorých sa čarodejnice Owensové zamilujú, sú odsúdení na predčasnú smrť... Tak zomrie i Sallyin manžel Michael (Mark Feuerstein), s ktorým žila spokojným životom, a tak zomrie aj agresívny Gillyin manžel Jimmy (Goran Visnjic), ktorý ju surovo týral a ktorého Sally nakoniec zabije v sebaobrane. Tým sa to však neskončilo, pretože psychopat Jimmy ich ohrozuje aj zo záhrobia. Vzápätí sa objaví sympatický detektív Gary Hallet (Aidan Quinn), ktorý sa postupne do ostýchavej Sally zamiluje. Ona ho síce kvôli obavám pred dávnou kliatbou odmietne, ale čoskoro si uvedomí, že Gary je práve ten muž, ktorý podľa jej dávneho kúzla nemal vôbec existovať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (141)

demovka 

všetky recenzie používateľa

Sestry jsou zatíženy kletbou své předkyně, nejen že znají umění kouzel a lektvarů, ale také jejich partnery vždy zastihne smrt. Snaží se žít šťastně v dnešní době i se svým stigmatem. Jedna sestra chce zapomenout na kouzla a žít normální život (Sandra). Druhá se k umění hlásí a žije barvitý život plný nesprávných chlapů (Nicol). Bohužel kletba je dožene, Sandře umírá manžel a Nicol se dostane kvůli partnerovi do problémů a hledá pomoc u Sandry. Problém vyřeší díky kouzlům, ale nesprávným způsobem. Tím se setkávají s vyšetřujícím policistou. Jak to skončí? Díky kouzlu opět dobře….. Takže doporučuji ženám. Vy muži se běžte koukat na nějaké akční filmy, tento film pro Vás není. ()

DePompon 

všetky recenzie používateľa

Kiežby aj dnešné filmy mali v sebe poetiku, s akou bol natočený tento film. Nechcem si ani predstaviť, ako by mal vyzerať podľa ostrých kritikov čsfd, keďže sú zrejme bez fantázie. No a ten dom pri útese, to je nádherný dom snov. :) Už len kvôli nemu stojí za to si ho pozrieť. Oddychová čarovná romanca. ()

Reklama

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Je to komedie? Je to romantický film? Je to horor? Od každého špetka - takže si nikdo nepřijde na své. Sandra Bullock a Nicole Kidman jako dvě sestřičky čarodějnice, které se musí vypořádat se svým prokletím, že každý muž, který je miluje zemře. To by bylo docela jednoduché, kdyby poslední muž Nicole Kidman nebyl až tak úplně obyčejný člověk.... ()

Harpy 

všetky recenzie používateľa

na tento film mám jednoducho príjemné spomienky, videla som ho viac krát a prirástol mi k srdcu, navyše prostredie filmu s čarami a mágiou bolo pre mňa vždy lákavé, nie je na ňom vyslovene nič čo by mi vadilo...keď si na tento film spomeniem, tak sa mi vybaví aj nejaká ta malá etapa môjho života.... ()

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Tak film jsem opravdu viděla hodně dávno, takže si ho už tak jasně nepamatuju, ale pořád vím, o čem to bylo, sice ne detaily, ale kostru zhruba znám pořád... To je dobrá známka, pamatovat si u filmu po tak dlouhé době, o čem byl. Nicole mám jako herečku docela ráda, Sandra zase není moje úplná oblíbenkyně, je u mě zařazena v kategorii neutrální. Celé herecké obsazení vyznívá ale jako dobré. Film celkově nebyl špatný, nenudíte se, docela se mi to líbilo. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (21)

  • Stockard Channing klamala o tom, že hovorí plynule francúzsky, aby sa dostala na nahrávanie francúzskeho dabingu pre medzinárodné verzie. Dôvodom bolo, že chcela získať bezplatný výlet do Paríža: "Poviem vám jednu vec: Keď prišlo na uvedenie filmu v zahraničí, v zmluve bola klauzula, že ak herec vie hovoriť určitým jazykom, môže svoju postavu dabovať. A tak som okamžite hlúpo povedala: 'Ja viem po francúzsky.' Hlavne preto, že som mala chuť ísť do Paríža. Bola to jedna z najhlúpejších vecí, aké som kedy v živote urobila. Prišla som tam a keď sa v spodnej časti obrazovky objavilo francúzske písmo, mala som chuť sa zastreliť. Cítil som sa tak hlúpo. Lenže oni tiež nehovorili veľmi anglicky, tak som tam s francúzskymi technikmi strávila niekoľko dlhých dní. Potom povedali, že mám niečo ako bulharský prízvuk. Viem, že niekde tam vonku bude kópia filmu, kde sa snažím hovoriť francúzsky, ale som si istá, že keď som odišla, okamžite najali niekoho, kto to dal do poriadku. Urobila som zo seba kravu." (Arsenal83)
  • Na konci filmu mají všechny čarodějky v černých pláštích červeno-bíle proužkované punčochy podobné těm, co nosí Zlá čarodějnice Západu v Čaroději ze země Oz (1939). (HappySmile)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď si nezarobil ani na rozpočet a skončil v strate 7 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama