Reklama

Reklama

Romantická komédia o dôsledkoch náhodného stretnutia Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussenovej (Jennifer Anistonová) v arizonskom diaľničnom moteli, ktorý patrí Mikeovým rodičom. Fľaša vína ako poďakovanie za pohostinnosť spôsobí, že dvaja ľudia sa zrazu vydávajú na zložitú cestu hľadania zmyslu života. Márny rojko Mike vsadí všetko na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na mieste zistí, že Sue v svojom starostlivo naplánovanom živote nemá pre neho miesto. Konzervatívna Sue, posadnutá túžbou zmeniť svet, sa vracia k svojmu bývalému priateľovi - jogurtovému magnátovi Jangovi (Woody Harrelson), ktorý jej sľubuje možnosť uplatniť sa v oblasti charity. Mike však konečne našiel niečo, za čo sa mu oplatí bojovať, a hoci sú jeho šance malé, v súboji o Sue sa nevzdáva. Oboch  čaká spletitá, hrboľatá a namáhavá, ale zároveň tiež oslobodzujúca cesta, na konci ktorej spoznajú, že ich miesta na svete sa zrejme nachádzajú hneď vedľa seba. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (92)

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Nechci se opakovat, když vychvaluji herecké kvality a tělesné proporce krásné Anistonky, ale jak vidím skoro v každém filmu, ví o tom a sakra dobře i samotní tvůrci, kteří s ní točí. Steve se na čerstvě vyoranou myš hodil zrovna tak, ten naivní kukuč dítěte neměl chybu. Normálně za 2, ale díky dojemnému závěru "dospění" na obou stranách bojiště, musím volky nevolky zvednout na 3. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Najväčšie mínus filmu je to, že ústredná dvojica Jennifer Aniston a Steve Zahn, ktorá evidentne mala film potiahnuť by neutiahla ani káru naloženú železným šrotom do zberných surovín. O nejakej fungujúcej chémii medzi nimi vôbec škoda hovoriť a túto "romantiku" odohrali tak presvedčivo, ako po 40 rokoch manželstva. A ešte si neodpustím podotknúť, že Jennifer ako bruneta je absolútne nevýrazná a tuctová žena, takže jediným pozitívom filmu tak zostal holohlavý a extra drsný Woody Harrelson, čo je ovšem škoda. ()

Reklama

Deftie 

všetky recenzie používateľa

Dávam štyri. Nevravím, že si to plne tých 90 minút zaslúžilo, ale počas celého filmu som mala ten príjemný pocit, že je to pekné. A keď je niečo pekné, netreba veľa ostatných kladov, či ako? Okrem toho, Jennifer mám rada, Harrelsona som si tiež v minulosti celkom obľúbila a pre mňa dosiaľ neznámy Zahn vyžaroval presne to, čo mal. Príjemné, pekné, ale asi vhodné pre ženské publikum, ak náhodou my dámy nemáme náladu si pozrieť nejaký fajnový krváčik :) ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Mike (Steve Zahn) pracuje jako "muž pro všechno" v motelu svých rodičů. V lásce nemá žádné velké štěstí, a tak se sem tam pokusí zaujmout nějakou návštěvnici motelu - například obchodnici s uměním Sue (Jennifer Aniston). Ta - ani sama neví proč, Mikeho svodům podlehne. To, co pro ni byl jen románek na jednu noc - pro Mikeho znamená osudové setkání, a do Sue se bláznivě zamiluje. Jenže Sue, pečlivě plánující každý krok a pracující na své kariéře, nemá pro Mikeho impulsivní nápady pochopení. Zatím ... Ani nevím, proč má ruka sáhla zrovna po tomto filmu - Jennifer Aniston dvakrát nemusím (i v přátelích mi přišla z celé šestice nejméně sympatická), a Steve Zahna vidím radši v úplně jiných filmech, než romantických komediích. Ale z nějakého důvodu mi tento film nepřišel vůbec špatný - Jennifer ukazuje, že i přes moje osobní antipatie je skvělou herečkou (nebo že by ten "studenej čumák" ani nehrála?) - a Steve Zahn je prostě Steve Zahn. A tak se stalo, že jsem nepokrytě této dvojici fandil, aby jim to všechno klaplo - aby vše skončilo tak, jak to v těchto filmech má ... 3.5* ()

sona123 

všetky recenzie používateľa

Film je vlastně věrný svému názvu - neosobní, všepojímající, neutrální. Je jak se říká nemastný neslaný. Zajímalo by mě, v jakém stavu byl scénárista, když dělal svoji práci - představuji si, že byl po flámu, se zbytkovým alkoholem v krvi a vypotil, co měl, protože mu hořel termín. A tak je tu love story, do které se povedlo obsadit řadu průměrných herců, kteří znuděně, z povinnosti odehrají svůj part a všichni jsou spokojeni a můžou domů. Slabé, velmi slabé. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama