Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (216)

mirec2211 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála slovenských seriálov na ktorý sa dá pozerať. Teda až do doby, kým tam začali pribúdať nové postavy, nová barmanka, nová šéfka. Tým u mňa seriál stratil akúkoľvek cenu. Kolegu z východy Mikiho Hrica by som prežil a myslím si, že dobre okorenil seriál. Naj postava bol jednoznačne Miňo Demovič (Ján Kroner), Karol Hurka (Lukáš Latiňák) a Skajka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová). Dávam priemerné hodnotenie. Bolo by vyššie, ale nedokážem prekusnúť fakt, že ho tak nehorázne skazili novými postavami. Žiaľ, mali poslúchnuť priania divákov a nechať seriál taký, aký sme ho mali radi. ()

moviefilm 

všetky recenzie používateľa

Geniálny slovenský seriál, bez jedinej chybičky, ktorý má šancu konkurovať aj veľkým americkým sitcomom. A to aj hereckými výkonmi:Csongor Kassai vo vedľajšej úlohe je excelentným stelesnením inteligenta a zároveň truľka, ktorý sa vždy nechá nachytať a šikanovať svojimi kolegami. Ľuboš Kostelný hrá z celého obsadenia najlepšie. Pre túto rolu sa snáď narodil. Tiež Kroner a Krajčiová majú svoj geniálny humor a tak jediný z celého obsadenia, ktorý mi nesedí je Bathyány, ktoý sa narodil pre rolu Tety Márgit a Banána v seriáli Mafstory. Za najlepšiu časť považujem časť, keď došiel ten Američan :-D ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Skvelý slovenský seriál. Úplne dokonalé vtipy, perfektný výkon Kronera, Batthyanyho, Latináka, Kostelného a Krajčivovej. Miňko Demovič sa stal na pár týždňov súčasťou našej obývačky, keď som tento seriál pozeral. Ale aj tak tomu jedna hviezdička chýba, preto, lebo seriál v niektorých častiach nevkusný, a vulgárny - a preto, lebo posledná séria nestala prakticky za nič; ale do úvahy berme prvú sériu, ktorá bola tip-top. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ich sme napodobňovali na stužkovej a dopadlo to hrozne, viac sme si to užili, pred stužkovou, keď sme sa učili texty. Niekedy tento seriál vie dobre pobaviť, ale občas je to amatérska úroveň. veľmi vsádza na zveličovanie a preafektovanosť, ksichtenie im však ide. Ako paródia na políciu je to slabé, avšak politicky korektné. ()

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Na tento slovenský sitcom nie sú dobré ohlasy. Že vraj je amatérsky, sprostý, hlúpy... Istotne to aj tak je. Ale mne sa osobne seriál páči. Z výberu, ktorý na Slovensku máme ako napríklad Oteckovia, Hranica a ďalšie. Tak sú potom Profesionáli zlí? No jedná sa o jeden z tých podarených projektov. Áno máme tu ešte aj Za sklom, ktoré je taktiež podarené. Dobre, je to trochu trápne ale mne sa to celkom páči. Áno je to hlúpučké, mne sa to ale páči. Hej hej, nie je to nejaký zázrak, mne to ale vyčarilo úsmev na tvári a to je mňa dostatočné. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • Ľuboš Kostelný, hrajúci postavu Františka Boborovského, si jeho typické opakovanie slov a viet vymyslel sám. Keď sa mu niečo nepodarí povedať správne, môže to skúsiť znova. (JADIM)
  • Slávka Halčáková sa prvý krát objavila v trinástej epizóde prvej série s názvom "Ferove manželky" ako jedna z jeho manželiek, konkrétne druhá. V siedmej sérii už ale vystupuje ako Miňova (Ján Kroner) barmanka Kajla, čiže úplne iná postava. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama