Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (216)

Sedliak odpad!

všetky recenzie používateľa

56%? To fakt? Z dialógov v Profesionáloch mi je na grcanie a je smutné, že tie grcky vychádzajú z úst kvalitných a talentovaných divadelných hercov. Mám zatvárať oči a povedať si, že úlohu v tomto odpade vzali kôli tomu, aby mali na nákup v Bille? Keď to nemusí robiť Robert Roth, tak to podľa mňa nemusíte robiť ani vy, pán Kostelný, Maštalír, Stanke a spol. Alebo sa vám to páči? Ta pozornosť? Ta sledovanosť? Bulvár? Profesionáli sú plytká a trápna sračka a zaslúži si odpad! ()

macejo 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál je proste úžasný! Výborné prostredie skvelé hlášky najme nadporučíka Boborovského či Karola Hurku alebo vychodnára Mikiho Hrica ktorý do tohto seriálu prednedávnom pribudol. Dalej dnes už kultový Janko Kroner ako kšeftár Minko Demovič, ktorý vo svojej krčme Cafe bar Riviera kuje svoje nelegálne pikle. Helenka Krajčiová vo svojej životnej úlohe, Batthyany po úlohe Banána -ktorá je prenho životná- tiež ukazuje že vie zahrat aj policajta a nielen drsného mafiána Banána pravú ruku bossov Rudyho a Aliho.Koho som zabudol??? Jáj!! Csongor alias šaníííííííííí - tak to je teda týpek :D :D :D. Proste výborný seriál a vlasne je to aj najúspešnejší seriál aký na Slovensku máme a preto klobúčik dole!!! ()

Reklama

lamex 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál riadne stráca/stratil na kvalite. Na prvých dieloch sa ešte dalo aj zasmiať, ale čím novšie diely výchádzajú tak len horšie. Opakujúci sa Boborovský a ostatní ,,komici,, už asi neboli pre komerčnú TV moc zaujímaví tak pridali Východniara a v najnovších dieloch zdvojili ,,Hurku,, , zmenili mu dialekt a vznikol z toho pekný treťotriedny trapas. 3/10 ()

Tomi_901 

všetky recenzie používateľa

Začalo to v jednom malom divadle vtipnou svižnou hrou o "mafošoch", čo sa učili anglicky. Potom z toho bol pomerne vtipný seriál, ktorý sa postupne "okukal", námet úplne vyvaril a na konci je konverzačka o policajtoch. videl som to v českej mutácii a slovenská je lepšia. Obdivujem hercov, že do toho išli, pretože sa im to vráti vždy,. keď sa dostanú do blízkosti policajtov. Pozrieť si pár dielov je vtipné, ale ako seriál to rýchlo stratí šmrnc. ()

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Páči sa mi to, dúfam že budú rovnako dobré aj ďalšie časti. Profesionáli ponúkajú skvelé herecké obsadenie do ktorého mi nezapadá len Kroner a Krajčiová. Ľuboš Kostelný a Csongor Kassai mi zatiaľ pripadajú ako najvtipnejšie postavy, aj keď toto som najviac očakával od Banána s Mafstory - Petra Batthyanyho. Väčšina vtipov bola samozrejme otrepaná, ale mimika a prejav hercov to celkom zachraňuje. Momentálne dávam 4 hviezdičky, pretože som zostal milo prekvapený. Neskôr možno znížim, uvidíme ako to bude pokračovať. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • V piatej a neskôr aj v ôsmej sérii sa zmenila úvodná znelka a v siedmej interiér vyšetrovne i pracovne. Siedma sezóna taktiež priniesla dve nové postavy. Major Demovič v podaní Anny Šiškovej a Kajlu v podaní Slávky Halčákovej. Na druhej strane, seriál opustila Helena Krajčiová (Balážiková) kvôli natáčaniu seriálu Zita na krku (od r. 2011). (Johnny.ARN)
  • Natáčanie seriálu muselo byť prerušené pre nepriaznivý zdravotný stav Jána Kronera (Miňo Demovič). (tommy187)
  • V 16. epizóde 6. série, počas výučby slovenského jazyka Mikiho Hrica (Michal Hudák) Františkom Boborovským (Ľuboš Kostelný) má František v jednom zábere dva pendreky, v nasledujúcich už ani jeden. (ČSFD)

Reklama

Reklama