Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (215)

casioa.... odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalšia hlúposť "made in čekoslovákia", teda....slovákia. Ale aj Čechy majú iste svojú trápnu rádoby krimi obdobu. Takže, TV sa pretekajú, ktorá ponúkne stupídnejší seriálik, a tak prázdne miesto na poli trápnych seriálov z policajného prostredia musel proste niekto vyplniť. V tomto "nástenkovom" tendri vyhrala TV HNOJ. Gratulácie a ovácie. Bleeeee :( ()

trinan_kop odpad!

všetky recenzie používateľa

Bolo by to na 1-2 hviezdy, ak by tam nedali Michala Hudáka, v úlohe, ako to povedať, cielene hlúpeho truľka, hovoriaceho nejakým divným nárečím. Ono tvorcovia asi zabudli na to, že nárečím na Slovensku nehovorí nikto pod 70 rokov - normálny ľudia, nech žijú kdekoľvek, či už východ SR, či západ, hovoria po Slovensky, a len veľmi, veľmi mierne použijú nejaké slovíčko odlišné od spisovnej slovenčiny. Ale Hudákova úloha, to je niečo strašné - cielené na spodných 20% divákov, čo sa týka IQ -> seriál s ním prudko klesol. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ich sme napodobňovali na stužkovej a dopadlo to hrozne, viac sme si to užili, pred stužkovou, keď sme sa učili texty. Niekedy tento seriál vie dobre pobaviť, ale občas je to amatérska úroveň. veľmi vsádza na zveličovanie a preafektovanosť, ksichtenie im však ide. Ako paródia na políciu je to slabé, avšak politicky korektné. ()

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvé diely boli celkom zábavné. S postupom času ako to tak chodí sa z toho stala sračka prvej kategórie. Tie postavy sú ako otravný hmyz a hromada retardovaných fízlov sa pitvorí na jednej stanici. Ich zabrzdené charaktery sú ako z klasickej učebnice lacných seriálov: je tu veliteľ podpantoflák, ustrašnený žid Vyšný, umastenec Hurka, hyperaktívny magor Boborovský a ako bonus je tu retardovaný východinar Hudák. Nehovoriac o podvodníkovi menom Miňko Demovič ktorému naši vymletí hrdinovia zožerú akúkoľvek hovadinu. Mne tento "skvost" trochu pripomína novácky seriál "Policajti z předměstí" kde sa podobne ztrapňovali známí herci. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • V roku 2010 sa opäť prepojili seriály Profesionáli a Mafstory. V 12.časti 4.série sa objavil Peter Sklár v úlohe mafiánskeho bossa Alberta Krasňanského a v 13.časti 8. série Mafstory sa objavila Jana Oľhová v úlohe Ireny Balážikovej. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama