Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (216)

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nechápem negatívne ohlasy . Všetci tí čo dali odpad! asi nechápu slovenský humor. Mňa ten seriál nesmierne baví , hlavne od príchodu Mikiho Hrica. Podarený je samozrejmé aj Boborovský a stále nedocenený a z nich určite najbystrejší Šano. Rovnako dobre zahrala svojú úlohu trochu povýšenecká Balažíkova a stredoslovák z Očovej Karol Hurka. Pobavili aj vtipné hlášky a neustále sa meniace ceny tovarov u Miňa :D . Ale strhávam hviezdu za to , že odišla Balážiková. ()

lamex 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál riadne stráca/stratil na kvalite. Na prvých dieloch sa ešte dalo aj zasmiať, ale čím novšie diely výchádzajú tak len horšie. Opakujúci sa Boborovský a ostatní ,,komici,, už asi neboli pre komerčnú TV moc zaujímaví tak pridali Východniara a v najnovších dieloch zdvojili ,,Hurku,, , zmenili mu dialekt a vznikol z toho pekný treťotriedny trapas. 3/10 ()

Reklama

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Nie! Som zástanca toho, že Profesionáli nie sú zlý. Áno, posledné časti boli otras, ale prvšie boli celkom slušné a na slovenskú televízno-seriálovú produkciu dosť dobré. Keď prišiel Miki, tak to dosť spestril a páčilo sa mi to, ale ešte neskôr keď poprichádzali ďalší a ďalší a nakoniec ešte aj Miňo odišiel, tak to išlo dole vodou. Takže hodnotím celkom dobrým priemerom, lebo mám k seriálu vybudovaný vzťah a darilo sa mu dlhú dobu ma baviť. Teraz si to nemám takmer ako pozrieť, kedže už telku nesledujem, ale keď vidím na nete nejakú časť, tak si ju s radosťou pozriem. ()

Dauphin23 

všetky recenzie používateľa

4 na vylepšenie smutného hodnotenia čo tu je, inak tak na 3. Latinák a Kostelný - špica, zbytok tiež OK, možno Batthyany zaostáva za mojím očakávaním - oproti mafiánom, kde je ústrednou postavou. Čítam tu aj hodnotenia typu odpad a dno - a čo je potom panelák a ordinácia? A aj tie sú ešte daleko od argentínsko-mexického dna. Preto 4! ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

V globále sa nedá povedať, že ide o výborný seriál, no podľa mňa je to najlepší súčasný slovenský komediálny seriál (aj keď je pravda že to nie je kategória kde by sa kvalita predbiehala). Dokonca som sa príjemne bavil i smial ( čo sa o Kraus+Marcin projektoch povedať nedá). Herci sú kupodivu dobrí, najmä Kostelný a Kassai (tým stačí aj slabší text na rozosmiatie), ale vôbec mi nevadil ani Kroner, čo som sa sám čudoval. Som zvedavý ako to pôjde ďalej. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • Brat Františka Boborovského (Ľuboš Kostelný) sa volá Viktor Boborovský, a v seriáli sa objavil v časti Bomba (8. séria 18. epizóda) a stvárňuje ho Marián Miezga. V epizóde Brat (3. séria 7. epizóda) ale Boborovský tvrdí, že brata nemá. (Jard)
  • V 1. epizóde 8. série sa na nábreží Dunaja odohrá fingovaný únos Maroša Nagya (Peter Batthyány). V rádiu ale povedia, že únos sa odohral v historickom centre. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama