Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (216)

mirec2211 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála slovenských seriálov na ktorý sa dá pozerať. Teda až do doby, kým tam začali pribúdať nové postavy, nová barmanka, nová šéfka. Tým u mňa seriál stratil akúkoľvek cenu. Kolegu z východy Mikiho Hrica by som prežil a myslím si, že dobre okorenil seriál. Naj postava bol jednoznačne Miňo Demovič (Ján Kroner), Karol Hurka (Lukáš Latiňák) a Skajka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová). Dávam priemerné hodnotenie. Bolo by vyššie, ale nedokážem prekusnúť fakt, že ho tak nehorázne skazili novými postavami. Žiaľ, mali poslúchnuť priania divákov a nechať seriál taký, aký sme ho mali radi. ()

dmk 

všetky recenzie používateľa

Jsem člověk, jenž není schopen do hlubší míry hodnotit herecké výkony(proto do to komentářů nezahrnuji), prostě když jsou dva profesionální herci, tak neřeknu kdo je lepší(samozřejmě lempla bych poznal). No a proč o tom mluvím? Protože herecké výkony zde jsou neuvěřitelné. Já bych to zahrát nedovedl ani v náznaku a mnoho lidí na tom je stejné. Ačkoliv spoustě dílů v podstatě chybí vtipy, dokáže i přesto pobavit a odstrašit chmurné myšlenky. Původně jsem chtěl dát dvě, ale kyž jsem to porovnal s úrovní současných českých sitcomů(spíše sitcomu), rozhodl jsem se jednu přidat. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ich sme napodobňovali na stužkovej a dopadlo to hrozne, viac sme si to užili, pred stužkovou, keď sme sa učili texty. Niekedy tento seriál vie dobre pobaviť, ale občas je to amatérska úroveň. veľmi vsádza na zveličovanie a preafektovanosť, ksichtenie im však ide. Ako paródia na políciu je to slabé, avšak politicky korektné. ()

Jard 

všetky recenzie používateľa

Naozaj výborný seriál, v ktorom je veľa dobrých hlášok a smejem sa na nich už niekoľko rokov. S Profesionálmi som doslova vyrastal a dosť mi padli k srdcu. Bohužiaľ, jediné čo musím na tomto celé vytknúť sú Profesionáli 2012 (t.j. VII. séria), kde bolo len minimum vtipných scéniek. Ale VIII. séria to slušne napravila, aj keď už bez Miňa Demoviča ako barmana v Café Bar Riviera. Našťastie José nebol až takým sklamaním a dosť rýchlo som si na neho zvykol, dokonca aj na jeho staré belizejské príslovia. 85% ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Na tento seriál kouknu jenom sem-tam na JOJ-ke. Místní hodnocení mě moc nepřekvapuje. Je to typ seriálu, který se Vám buďto fakt líbí, anebo ho nesnášíte... Já jsem z těch, kterým se to líbí a většinou se prochlámu celý díl... 5* nedám, protože nejsem pravidelný divák, to by nebylo fér. Hlavně kočka H. Krajčiová, na tu se fakt dá koukat :) ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • Ženu Maroša Nagya sme v seriáli ešte nevideli, pritom je spomenutá skoro v každej epizóde. Jedná sa o odkaz na seriál Columbo (1971–2003). (EvilMatus)

Reklama

Reklama