Reklama

Reklama

Tínedžer Mike O'Donnell (Zac Efron) má všetko - je úspešným športovcom, obľúbeným v kolektíve a čaká ho štipendium na univerzite. Náhle sa však rozhodne všetkého sa vzdať a oženiť sa so svojou stredoškolskou láskou Scarlett. O 25 rokov neskôr si dospelý Mike (Matthew Perry) uvedomuje, že jeho život nie je celkom tým, čo očakával. Odišiel od manželky, Scarlett (Leslie Mann), býva so svojím najlepším kamošom Nedom (Thomas Lennon), jeho kariéra vo farmaceutickej spoločnosti stagnuje a jeho vzťah k vlastným deťom v tínedžerskom veku je na bode mrazu. Po tom, ako prepasie ďalšiu šancu na postup v zamestnaní, navštívi svoju bývalú školu, aby si pripomenul svoje basketbalové úspechy a porozmýšľal nad životom, ktorý mohol mať. V spomínaní na minulosť ho vyruší školník, s ktorým sa zhodnú na tom, aké bolo všetko skvelé, keď mal 17. Po ceste domov Mike zbadá záhadného školníka stáť na okraji útesu, ako sa pripravuje skočiť do rieky. Mike vybehne z auta, aby ho zachránil, ale keď sa k nemu priblíži, muž zmizne. Mike spadne do rieky a zrazu má znovu 17. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (577)

sharky 

všetky recenzie používateľa

65% Byl jsem zvedavej, kdo je to ten Zac, ze kteryho vsechny pubertacky silej. Muzikal ze stredni jsem fakt videt netouzil, tak jsem sahnul po komedii se starym dobrym Chandlerem z Pratel. Negativni zjisteni bylo, ze Matthew Perry sice hraje hlavni roli, ale ta je vetsinu filmu prevtelena do Zaca, takze se vyskytuje jen chvili na zacatku a na konci. Pozitivni zjisteni bylo, ze Zac Efron neni nagelovanej slizoun, jak jsem cekal, ale celkem sympatak, kterej si umi udelat srandu sam ze sebe a nejde mu uprit ani trocha toho komedialniho a hereckyho talentu. Takze sumasumarum slusna komedie na tisickrat ohrane tema s miliokrat ohranym moralnim ponaucenim, ktera v nedeli dopoledne, kdyz prsi, urcite zabavi. ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Za začátku jsem si připadala jako v Muzikálu ze střední, pak už jsme zůstali jen na té střední. A nebylo to špatný. Ne že bych smíchy poprskala obrazovku, to ne, ale nenudila jsem se. Dobrá scéna je, když má "nejlepší přítel" rande. Ta mě docela pobavila. Jinak jako vždy Matthew byl úžasný, sice v něm pořád vidím Chandlera, ale tady se to k němu celkem hodilo. A pak, po filmu, je zajímavý koukat chvíli na titulky obohacený obrázkovou přílouhou ;-) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Štýl teen komédie, ktorý nielen, že môžem, ale naopak mám veľmi rád a občas aj vyhľadávam. V návale presexualizovaných komédií rád siahnem po niečom "skutočnom". Fešák Zac Efron by mal vyrásť v dospelého Matthew Perryho? To trochu nedáva zmysel, ale čo, bolo to milé, romantické a vtipné. Veľká spokojnosť. ()

Ducharme odpad!

všetky recenzie používateľa

Nápaditý, chytrý, vtipný, nezapomenutelný.....tak to všechno tenhle film není! Zasmála jsem se asi 4 krát - z čehož 2krát předvídatelnosti a debilitě děje. Ohrané, milionkrát zpracované téma opravdu nemá čím zaujmout a hlavně překvapit. Co se herců týče je Perry snad víc na facku než načesánek Efron - což je asi jediná věc, kterou člověk od filmu nečeká. Ale tak hlavní přece je, že všechno dobře dopadne a všichni se mají rádi, ne? ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Priznám na rovinu, býval som jedným z tých, ktorí si mysleli, že Zac Efron je nap*ču herec, najmä teda kvôli asociácii so sériou High School Musical, taktiež som býval jedným z tých, ktorí si mysleli, že Robert Pattinson je úplne nap*ču herec, najmä teda kvôli asociácii s Twilight ságou. A vďaka filmovým bohom, že si to už nemyslím. Pattinsona vykúpil jednak Tenet, ale aj Dobré časy bratov Safdieových. Efron bol super už aj v Reportérovi, ale hlavne minulý rok ako Ted Bundy. No ako som tak dopozeral tento filmík a dívam sa na ten rok vzniku – 2009 – tak s "vykúpením" začal už aj o dekádu skôr, lebo tu bol (ešte keď vezmem v ohľad, že to je len rok po poslednom filme HSM série) fakt fantastický a dopozeranie ma len namotivovalo hlbšie prekutrať jeho filmografiu. Znova 17 neskutočne bavilo, hoci je pravda, že prvých 30 minút som uvažoval nad odpadom, scéna zo súdnej siene pevne zafixovala premrštené štyri hviezdy. A tie flashbacky v závere, no hotový som... "I was kicked off the cheerleading squad for being too flexible." --- (x / x / x) (1.2.2021) (6.6.2022) (1.5.2023) ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (12)

  • Závěrečné titulky obsahují fotografie hlavních herců a členů štábu z doby, kdy jim bylo 17 let. (imagoo)
  • Zac Efron (Mike) zavolal Matthewa Perryho (dospelý Mike) na pomoc v napodobnení niektorých jeho pohybov a výslovností. (Zdroj: ČSFD)
  • Ke konci natáčení musel Zac Efron (Mike) do nemocnice na operaci slepého střeva. (Karlos80)

Reklama

Reklama