Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Ak sa vám páčila jednotka tak u dvojky nebudete sklamaný. Je to skoro to isté s pár zmenami. Som sa až čudoval, že ako ma môže baviť pozerať skoro na to isté.. ale.. má to solídnu atmosféru, napätie tiež, vraždy boli tak isto. Nič viac do Video filmu neočakávam a Vacancy 2 ma skôr prekvapil než by ma mal skalmať. Kedy som mal byt trochu kritický tak, tvorcovia by sa mohli s dejom aj trochu pohrat.. škoda, že ked je to prequel tak sa hned držia dopredu jasnej dejovej línie. Ale ako som už napísal nesklamalo, potešilo 55% ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Tak velmi by som to nepovažoval za odpad aj keď jednotka bola za 4 hviezdičky, dvojka je na takej istej úrovni len o niečo slabšie 3 hviezdičky. Atmosféra je tu priemerná, herci tu sú v pohode hlavne to dievča, máme tu 3 zabijakoch najhorší z nich je ten ktorý zabije hneď na začiatku jedno dievča a potom sa pripojí ktým dvom a bude im vypomáhať s obeťmi. Nuda tu vôbec neprekypuje čo je len dobré a je to skvelý nástupca po vydarenej jednotke i keď o niečo slabší. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

O filme "Motel smrti", ktorý bol natočený v roku 2007 som napísal, že hodne smrdí neoriginalitou a nudou. To sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa sklamaním. Dal som mu dve hviezdičky. Takže som sa musel veru poriadne premáhať, aby som si pozrel pokračovanie, prequel "Motel smrti 2". No predsa len som si to pustil. Bola to obdobná blbosť. Tento voyeuristický slasher ma vôbec nezaujal. Málo krvi, mdlá atmosféra, nesympatickí herci a nelogický, hlúpy scénar. ** ()

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

tenhle dil se mi mozna libil vic, nez predchozi. nejvice me vice zaujala backstory psychopatickeho vraha a majitelu motelu - aneb jak se z prodavani klasickych porno filmu stane prodavani snuff movies. — v prvnim dile se mi nelibil rychly konec, to same se mi nelibilo i v tomto prequelu. nevime, co se nakonec stalo s jessicou, kde skoncil mr. smith (byl porad manazer v motelu, nebo to prenechal masonovi z prvniho dilu?), atd.. proste otazky, na ktere se nikdy nedozvime odpoved. a to je skoda. || ❝𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠, 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐡𝐞𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐨 𝐬𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦.❞ 📼🩸 ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Video film, ktorý mal čo robiť, aby dosiahol aspoň úroveň svojho staršieho brata. Na pľac poslali hrať nevýrazné „kyslé ryby“ a prvá polovica bola ukážková prácička profesionálnych amatérov. Po polčase sa tá kopa pohyblivých obrázkov aspoň trošku rozbehla, no smerom, ktorým behajú tisíce podobných priemerne podpriemerných "bu-bu" filmov. 49% ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama