Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

tenhle dil se mi mozna libil vic, nez predchozi. nejvice me vice zaujala backstory psychopatickeho vraha a majitelu motelu - aneb jak se z prodavani klasickych porno filmu stane prodavani snuff movies. — v prvnim dile se mi nelibil rychly konec, to same se mi nelibilo i v tomto prequelu. nevime, co se nakonec stalo s jessicou, kde skoncil mr. smith (byl porad manazer v motelu, nebo to prenechal masonovi z prvniho dilu?), atd.. proste otazky, na ktere se nikdy nedozvime odpoved. a to je skoda. || ❝𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠, 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐡𝐞𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐨 𝐬𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦.❞ 📼🩸 ()

kelto44 

všetky recenzie používateľa

Motel smrti 2 mohlo byť dobré pokračovanie, nebyť nového režiséra a hercov, ktorých veľmi v obľúbe nemám. Prvú časť mám veľmi rád, ale toto mi to trochu skazilo. Niektoré scény sú veľmi dobré a vcelku to je veľmi podobné jedničke, hlavne čo sa obsahu týka. Zo začiatku to je dobrá atmosféra, potom sa to zmení na totálnu hovadinu, aj keď niektoré scény tam sú dobre zpracované. Trochu sa mi páčila aj úvodná scéna, ktorá je ale podľa mňa zbytočná, radšej by som ju z filmu odstránil.. /55%/ ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

O filme "Motel smrti", ktorý bol natočený v roku 2007 som napísal, že hodne smrdí neoriginalitou a nudou. To sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa sklamaním. Dal som mu dve hviezdičky. Takže som sa musel veru poriadne premáhať, aby som si pozrel pokračovanie, prequel "Motel smrti 2". No predsa len som si to pustil. Bola to obdobná blbosť. Tento voyeuristický slasher ma vôbec nezaujal. Málo krvi, mdlá atmosféra, nesympatickí herci a nelogický, hlúpy scénar. ** ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Vydarený, pozerateľný prequel ku skvelému Motelu smrti (Vacancy - 2007). Bolo zaujímavé sledovať ako sa veci vyvinuli a pripravili, pár známych miest či pohľadov potešilo a celkovo to ubehlo skôr než začala byť nuda. Kladné postavy tu síce boli biednejšie ako predtým, no záporáci sa zahanbiť nedali a ponúkli aj viacero napínavých scén. Bolo to príjemné prekvapenie, očakával som zbytočný film a nakoniec ma to bavilo. Myslím si, že fanúšikov originálu nesklame. ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

V podstatě se dalo čekat, že než udělat pokračovaní, které stejně nemělo smysl, jelikož tam nikdo nezbyl. Tak že dvojka bude o tom jak to začalo. V podstatě je to stále stejné a jen se dozvíme co a jak. V motelu na samotě šmírovali a natáčeli lidi při sexu a prodávali to na kazetách. Jeden zákazník si tam vezme ženskou sváže jí a ubodá oni to vidí a řeší co udělají. Chlápka zajmou a ten jim řekne, že má smůlu, že zrovna narazil na šmíráky a nabídne jim, že by mohli natáčet vraždy. On že to bude dělat. Jak se rozhodnou je jasný. Přijíždí další pár či spíše trojice, jenže oni nahlásí jen, že jsou dva. Což samozřejmě vyvolá mezi šmíráky poplach, jelikož je nezvaný host vyruší, když už na to chtěli jít. Je jasné kdo přežije. Poměrně se divím, že poldové tam nic moc nenajdou a motel za pár týdnů opět otevírá svojí pohostinou tvář. Průměrná podívaná. Jsem zvědavý jestli tvůrci přijdou z dalším dílem. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama