Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (112)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo to robíš?“ – „Poriadok.“ Únavný, ťarbavý, nízkorozpočtový a rozťahaný video prequel, pôsobiaci dvojhodinovým dojmom, ktorý by si zaslúžil skôr 20%, ale keďže som videl stovky ešte oveľa nudnejších a hlúpejších hororov, dávam až 40%. Originál Nimróda Antala sa mi páčil (80%), pripadal mi pôsobivý od hercov cez atmosféru po napätie a snuff, ale toto je „klasická dvojka“. Dočerta, prequel. ()

Sfinkter 

všetky recenzie používateľa

Pokračování, fakticky však prequel, je trochu jiným filmem než jeho předchůdce a dává vyšší vklad na samotné vrahy. V mnoha ohledech se jedná o čtyřhvězdičkový horor, hned první vražda je dosti šokující a ani další masakr není žádný čajíček. Několik klišé vrací film do vod blízkým průměru, ale celkově velmi koukatelné a znepokojující. ()

Reklama

dannyd14 

všetky recenzie používateľa

Síce dej kvalitný spolu s mierne famóznym koncom, ale verdikt filmu taký nie je. Partia amatérov sa nechá ešte viac zamaterizovať amatérskym vrahom a spolu sa rozhodnú vraždiť ľudí a natáčať ich umučenie k smrti pre veľký biznis. Spočiatku sa im darí, atmosféra hustá, ale skutočný vrah sa vykľuje iba z nevinného človeka, ktorý bojuje o holý život. Záporáci nesympatickí a tupí, vrah celkom obstojný, ale tiež nevyzeral nejako úchvatne a aby dokázal odolať ohňu, ktorý ho takmer pohltil, veď to bol určite nejaký terminátor ako skutočný vrah. Nakoniec som bol spokojný, ale predsa mi tam niečo chýbalo a celý ten dej bol taký urýchlený a ten začiatok s manželmi bol zbytočný. Nerozumiem čo tým chcel básnik povedať. Ale i tak film odo mňa dostáva sladké 3 bodíky :). ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Tak velmi by som to nepovažoval za odpad aj keď jednotka bola za 4 hviezdičky, dvojka je na takej istej úrovni len o niečo slabšie 3 hviezdičky. Atmosféra je tu priemerná, herci tu sú v pohode hlavne to dievča, máme tu 3 zabijakoch najhorší z nich je ten ktorý zabije hneď na začiatku jedno dievča a potom sa pripojí ktým dvom a bude im vypomáhať s obeťmi. Nuda tu vôbec neprekypuje čo je len dobré a je to skvelý nástupca po vydarenej jednotke i keď o niečo slabší. ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě fajn prequel, kdy se vcelku smysluplně podařilo vysvětlit, jak se nápad na vražednej Motel vůbec zrodil. Opět se podařilo vytvořit funkční atmoféru a chování postav je stále relativně rozumný. I přes to, že se ze začátku zdá, že je jasný, jak to celý skončí, nakonec bude asi leckdo překvapanej. Ačkoliv je teda samotný zakončení trochu krkolomný zejména s ohledem na práci policie na místě činu. Jediný, co bych změnil, by bylo obsazení hlavního záporaka Smithe, kterej neměl téměř žádný charisma a s kvalitnějšim herectvim z jeho strany mohla vzniknout víc napínavá podivaná. Ale zase chápu, že s takhle skromnym rozpočtem (5 mega!) se nějakej extra herec hledá dost obtížně. Za málo peněz, fakt hodně muziky, nicméně jednička měla díky kvalitnějšímu castingu navíc působivější postavy a byla díky tomu o něco lepší, tři silnější hvězdy. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama