Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý Shawn MacArthur, ktorý si prišiel do New Yorku splniť ten pravý americký sen, si zarába na živobytie pouličným predajom falšovaného tovaru. Je to drsná škola, v ktorej musíte mať rýchle nohy, keď sa na rohu vynorí policajti, a ešte rýchlejšie ruky, keď narazíte na konkurenciu. Pri jednej ručnej výmene názorov uvidí Shawna podvodník s relatívne dlhými prstami Harvey Boarden a ponúkne mu vstupenku do sveta nelegálnych pouličných zápasov vo voľnom štýle. Partnerstvá založené len na zarábaní peňazí zvyčajne nemajú dlhú perspektívu. Shawn sa ale od prvých zápasov prezentuje ako obrovský talent, ktorý má šancu dotiahnuť to zo špinavých pivníc nočných klubov až do najvyšších poschodí manhattanských mrakodrapov, kde sa dá pred newyorskou smotánkou pobiť za rozprávkové peniaze. Keď si Shawn vzápätí uvedomí odvrátenú stránku svojho splneného sna, je už neskoro. Opustiť tento klub elitných bitkárov je mnohonásobne ťažšie, než do neho vstúpiť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (224)

larelay 

všetky recenzie používateľa

Viete co je na tomto filme najlepsie? Hudba. A viete co este? Terrence Howard, ktory mal prejav ako sfetovany prvacik z pomocnej skoly, ktoreho nielen ze v detstve utlacali, ale este aj bili po hlave a preto je ako mechom udrety. :D To bola vtipna vsuvka celeho filmu. A este vtipnejsia bola babicka. No a to je asi tak vsetko, bola to fajn blbinka na nedelne poobedie. Ale naozaj vrelo neodporucam :D ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Akční sekvence byly celkem povedené, jenže jich bylo velmi po skromnu. Terrence Howarda mám celkem rád, jenže tady byl dost nesnesitelný. Děj je celkem slabý, ale hraje si na něco víc a tím strašně nudí. Přišlo mi to jako taková úprava Lvího srdce bez cizinecké legie. Konec byl předvídatelný až z toho boleli oči. Kdyby se přidalo víc fightů (jak by podle názvu mělo být), tak by se dalo uvažovat i o vyšším hodnocení. Celkový plus přidává senzačně pasující streetová hudba. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Život je boj má v sebe ešte aj niečo úprimne prosté, asi ako naozaj škaredé šteniatko s neuveriteľne rozkošným pohľadom. Niečo, čo v človeku prebudí akúsi nádej. Čo však z nej, keď aj tí, ktorí zvládajú naplniť podstatné meno „herec“, nevedia, čo hrajú a každý si v konečnom dôsledku robí, čo chce (a popritom hrá, resp. sa snaží hrať). Keď sem – tam len tak mimochodom zaznie niečo o niekoho minulosti, narážka na niekoho minulosť, a asi tak 2/3 postáv majú šajn, o čom je reč, no tá, ktorá by na to mala reagovať (nehovoriac už o divákovi), zjavne netuší. Čo z toho, že Channing prvých pár sekúnd z každého záberu, v ktorom sa objaví, vyzerá priam katalógovo, keď celý zvyšný čas popiera fakt, že jeho postava kedysi chodila na výšku? Pozrite si radšej úprimné béčko s Van Dammom, keď bol ešte mladý, alebo, ak túžite po Channingovi, skúste G.I. Joa. Tam je polonahý Lee Byun-hun. 45% ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Neviem si predstaviť návštevu kina pri premietaní tohto filmu. Asi by som sa nudou zožral, alebo predčasne odišiel. Príbeh bieleho lúzra s vysokou školou, ktorý sa ale vie perfektne biť je strašne nepresvedčivý. K tomu samozrejme treba pridať kilo lásky a nejaké prachy a úspech je zaručený. Nie však u každého diváka. Nakoniec som rád, že ma "postihlo" len sledovanie dévédéčka. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Tak abych nelhal tak mírné zklamání z filmu Fighting opravdu je. Velmi mě to mrzí, protože jsem viděl trailer v kině a hrozně jsem se na tento film těšil! Čekal jsem, že se budu rozhodovat mezi 4* a 5*, ale místo toho jsem se rozhodoval mezi 2* a 3*! Myslím si, že ve filmu chybělo víc akce, napětí a hlavně nějaké ty pořádné zápasy, od toho je název Fighting ne?! Pouhý 4 zápasy za celých 105 minut se mi zdá hodně málo. Navíc kamera zabírala zápasy velmi mizerně.. Nedalo se skoro nic poznat. Ale i tak jsem se rozhodl pro 3*, protože mě pouliční filmy baví. Sice tento film mě dost zklamal, ale i tak se na to koukat dalo. 55% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)

Súvisiace novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (viac)

Reklama

Reklama