Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružstvá

  • Česko Sammyho dobrodružství 3D (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (96)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Takhle nějak by vypadal Nemo, kdyby to nebyl ten vyšperkovaný klenot Pixaru. Dětinský a hloupý příběh bez vtipu, narážky na ekologii co každých 10 minut a opravdu nepovedená animace (o 7 let starší Nemo vypadá líp). I když má Sammyho dobrodružství necelých 90 minut, divák starší 15 let se bude od poloviny nudit až běda. A ke konci mu to bude všechno úplně ukradený. Prostě takový když 2 dělají totéž, není to totéž. ()

Petulka88 

všetky recenzie používateľa

Mám rád vodní želvy, proto jsem se na Sammyho docela těšil. A výsledek? Na evropský 3D animák to není špatný. Jen nechápu jednu věc: ve filmu se v podstatě pořád něco děje, je to ale natočeno tak nezajímavým stylem, že u některých pasáží jsem se docela nudil.To se zase tak často nevidí. S animací je to taky složité. Všechno je to krásné a roztomilé, problémy ovšem nastanou při akčnějších scénách, kdy se postavy pohybují někdy dost trhaně. Nemluvě o mořských vln(k)ách. Mnohým by možná silně vadil i všudypřítomný morální apel (neznečišťujte přírodu, nekácejte pralesy, chraňte zvířátka). Na druhou stranu, Sammy je opravdu roztomilý želvák a dětem výše zmíněné výtky zřejmě vadit nebudou. Proto slušné tři hvězdičky. ()

Reklama

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Nuž, je to teda dobrodružná cesta, ale zdalo sa mi to málo vtipné, málo romantické, málo dobrodružné a veľmi dlhé. Moja malá sestrička to nevydržala pozerať do konca. Zdalo sa mi to až miestami veľmi vážne, témy ropovodov a vyhadzovania odpadkov. Zdalo sa mi, akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť o akú problematiku pôjde: putovanie dvoch kamarátov, korytnačky a ľudia, ľudia a znečisťovanie prírody alebo cesta za láskou. Čo mi asi najviac vadilo, je že naša malá korytnačka nemala stáleho priateľa pri cestovaní, tí sa menili príliš často a ja som nemala čas si obľúbiť poriadne ani jedného z nich. Ale hudba bola tak akurát. Je to priemerná detská rozprávočka.55% ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Taký nijaký animák. Vtip, keď sa to vôbec dá nazvať vtipom, je slabučký až nijaký. Ak by to stálo na príbehu, tak beriem, ale ten je ta tom rovnako. Chýba silnejšia zápletka, nejaký zvrat, nejaká pointa, nejaké nápady, nejaké napätie, nejaká nezabudnuteľná scéna. Zachraňuje to iba podarená animácia, aj keď ťažko povedať, či ide o sympatickú animáciu - v prípade postavičiek skôr nie. Celé sa to nesie takmer presne v duchu iného belgického animáku - Cesta na Mesiac. Na prvý pohľad to nevyzerá zle, na druhý je to celé také nemastné-neslané. Menším plusom je hudobná stránka filmu. Hodnotenie: 55% ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Ako je už u mňa zvykom, videl som film bez 3D efektu. A ikeď je Sammy príjemne roztomilý, doplácajú jeho dobrodružstvá na slabý príbeh. Samozrejme menšie publikum si môže príjsť na svoje, to staršie ( nie detské publikum) však narazí na nezáživné vyprávanie o korytnačke s menom Sammy a jeho putovaniu okolo sveta. Plusom sú určite pesničky, znejúce v animáku....**/*** ()

Galéria (114)

Zaujímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama