Reklama

Reklama

Havran Ric

(seriál)
Animovaný / Rodinný
Západné Nemecko / Veľká Británia, 1989, 4 h 20 min (Minutáž: 5 min)

Réžia:

Leo Nielsen

Scenár:

David McKee

Hudba:

Duncan Lamont
(ďalšie profesie)

Epizódy(52)

Obsahy(1)

Nemecký animovaný seriál sprostredkúva rozmanité príbehy havrana s modrým perím - Rica. Jeho cesty sa pravidelne krížia s trojicou bradatých gaunerov, ktorí si s ním merajú svoje sily... (curunir)

Recenzie (10)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál mal podľa mňa svoje čaro vždy. A nech sa dívam akokoľvek, mám ho stále veľmi rád. Celkovo dávam 5 hviezd za nostalgické spomienky... ale keby môžem tak prvému dielu (CASTLE) dám 6*. Skvelý humor, animácie veľmi dobré, príjemné postavy... o zábavu postarané Havran Ric jednoducho stojí za to. A odporúčam pozrieť každému ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

aj ja som sledovával tento miniseriál v pauzách medzi seriálmi na supermaxe a častokrát sa mi páčil viac ako samotný hlavný program - jendoduché, vtipné, zábavné, krátke a chytľavé . . . a dokonca sa mi to páčilo asi trošku viac ako mucha . . . ale len trošku; ()

Reklama

Šimpy 

všetky recenzie používateľa

Všichni píšou Supermax, ale běžel jako výplň i na českých televizích v 90. letech, asi dokonce na nově, jestli se nemýlím? ()

curunir 

všetky recenzie používateľa

S týmto kratučkým seriálom sa spájajú moje spomienky na TV SuperMax, kedy Havran Ric spolu s Muchou bežali v prestávkach na ďaľšie epizódy kreslených seriálov, ktoré však v mnohom tímto dvom nesiahali ani po členky. Havran Ric vyniká jednoduchou animáciou, taktiež aj hudobnou znelkou, ktorú si aj po rokoch stále pamätám, ktoré patria k veľkým devízam tohoto seriálu. 4* dávam snáď preto, že Mucha sa mi v mnohých oblastiach páčila a stále páči omnoho viac. (1. komentár k seriálu + žiadosť o pridanie) ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama