Reklama

Reklama

Tragikomický muzikál, vytvorený exkluzívne pre distrubúciu po internete. Rozdelený do troch častí ako samostatné epizódy. Rozpráva príbeh zloducha Dr. Horrible (Neil Patrick Harris), superhrdinu Captain Hammer (Nathan Fillion) a jeho lásky Penny (Felicia Day). (Mihail123)

Recenzie (291)

iamek 

všetky recenzie používateľa

Předem se omlouvám za své emoce. Sakra tohle je, ale pecka ! Neil Patrick Harris je fantastický, úchvatný, k sežrání, nejlepší ! Jeho hlas mě vždycky odrovná. Bombasticky natočený miniseriál s tímhle géniem. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je úlet jak se patří. Chci víc ! Chci pokračování ! Chci slyšet Harrise zpívat a hrát ! Legendary ! ()

Ender66 

všetky recenzie používateľa

Ovládnuť svet to nie je med, ani nič iné lízať. Vedel to Ceasar a predsa mu bolo marcové stretnutie senátu osudné, vedel to Šaňo a predsa ho smrť dobehla skôr ako stihol zbudovať 198 Alexandriu. A zistí to aj doktor Horrible. Tým viac, že okrem tradičných opletačiek so superhrdinom, ktorý mu prekazí každý dokonalý plán a popri snahe vstúpiť do profesijnej komory združujúcich všetky najväčšie evil-mindy musí riešiť aj veci lásky. A ako všetci vieme tie sa človeku plnia do bodky iba vo filmoch. V realite je to však vždy trochu inak ako človek plánuje:). ()

Reklama

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Doktor Hrůzný (Neil Patrick Harris je boží a navíc opravdu umí zpívat!) se vidí jako komiksový padouch, ve skutečnosti je to ale roztomilý nesmělý trouba Billy, kterému věčně dává na frak jeho šupácká nemesis Captain Hammer. Joss Whedon dal dohromady sympaticky nadsazenou chuťovku dělanou z radosti a pro radost. Která ale, jak nepřekvapí nikoho, kdo viděl pár dílů Firefly, Buffy nebo Angela, nepostrádá jistou sofistikovanost. Myšlenka o tom, jak pod povrchem člověka hledáme jeho skutečné já, abychom ještě hloub našli tu samou vrstvu jako na povrchu, rozhodně stojí na úvahu. Dokládá to ostatně úplně poslední záběr, kde vidíme starého známého Billyho. P.S. "On the rise" je bezkonkurenčně nejkrásnější duet, který jsem za poslední léta slyšela. ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Dr.Hrůzný, Kapitán Kladivo, Vlhkoun....Zlý kůň a hlavně Evil Leage Of Evil (v originale to zní líp). Jako sledovat béčkovou parodii na superhrdiny. K tomu písně alá pomáda (Oh Sandy :-D) a hlavní role Neil Patrick Harris. Sakra to se povedlo a i já se jednou stanu Superzlým. Budu Superevilmen of evil. Snad mi napíše Zlý kůň a dostanu pozvánku do ELOE. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Skoda, ze tohle neni pouze pilot k serialu, na to by se to presne hodilo, mame tady zrod zaporaka a bohuzel to v nejlepsim skonci. Ale jinak tomu nemam co vytknout, superzabavnejch 40 minut s jednoduchym, ale prijemnym dejem o zaporakovi zamilovanym do pipiny z pradelny a jeho protivnikovy, kterej neni zase uplne stoprocentni kladas, ale spis takovej hajzlik, navic vyvoj pribehu ke konci vcelku prekvapi, do toho naprosto paradni pisnicky, frajer Harris v hlavni roli a jeho poskok pan Vlhky v podani Simona "Howarda" Helberga. Jasnejch 5*. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (17)

  • Spousta fanoušků Josse Whedona si mylně myslela, že rozmazaný objekt, který je vidět vlevo v okně, když v úvodní scéně Dr. Horrible mluví přímo do kamery, je model kosmické lodi Serenity, která měla připomenout Jossův seriál Firefly (2002), kde hrál také Nathan Fillion (kapitán Hammer). Ve skutečnosti to však byl pouze obrys hrnců a pánví pověšených v okně, který náhodou připomněl svým tvarem známou loď. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)
  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)

Reklama

Reklama