Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (384)

petero 

všetky recenzie používateľa

LOS CRONOCRÍMENES tu bol skôr. Triangle len kopíruje nosný nápad, tentoraz však so sexy ústrednou postavou a v inom prostredí. Na španielsky film tak odkazuje skoro totožným outfitom vraha. Nelogické správanie postáv tu viac vadí, hlavne keď sa k tomu pripletú WTF momenty typu hodenia brokovnice do chrbta alebo napichnutie na držiak. Na druhej strane scéna s terasou plnou mŕtvol tej istej osoby je parádna ale aj tú vlastne Christopher Smith odkukal z RESIDENT EVIL EXTINCTION. Akoby sa snažil posunúť svoju tvorbu do niečoho serióznejšieho, no kopírovaním nedávno videného to nie je zrovna najlepší nápad. Je to proste béčkar a toho by sa mal aj držať. Evidentne mu dochádzajú nápady no našťastie jeho ďalší projekt napísal scenárista WILDERNESS tak dúfam že dostanem niečo čo mi nebude po celí čas pripadať ako déjà vu. ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

Opatrná čtvrtá hvězda za zdrcující finále, které dává celému filmu zcela nový rozměr. A také řeší několik základních problémů, které jsem chtěl filmu vytýkat. Skoro by se na to chtěl člověk podívat dokonce znovu, aby zkontroloval, zda mu neunikly nějaké zajímavé detaily, které by třeba vyřešily i zbytek nesrovnalostí. Ale jen skoro, protože jakkoliv byl v určitém ohledu přístup k populárnímu subžánru v tomto filmu svěží, z děje i postav se v klaustrofobickém prostředí lodi dalo podle mě vytěžit více. Takto Triangle trpěl i přes fajn napjatou atmosféru určitou nepříjemnou stagnací. Melissa George svou roli zvládla s přehledem, zbytek osazenstva byl slabší. 7/10 ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrý mysteriózny thriller. Má veľmi dobrý príbeh o mladej žene, ktorá sa rozhodne vydať spolu so svojimi priateľmi na výlet jachtou, lenže počas plavby sú uprostred mora zasiahnutí nezvyčajnou búrkou, ktorá im aj jachtu zničí. Našťastie čoskoro ide okolo zaoceánska loď, na ktorú nastúpia, lenže je zdanlivo opustená a mladá žena si čoskoro uvedomuje, že sa stala súčasťou niečoho tajomného a urobí všetko preto, aby sa z toho dostala a vrátila späť k svojmu synovi. So spracovaním som nadmieru spokojný, už úvod je ideálne zvládnutý, ale samozrejme príchodom búrky a následného nájdenia lode sa to výrazne vylepší. Tvorcovia si zvolili výborný typ látky, ktorá sa už párkrát vo filme objavila, ale stále má čo ponúknuť a to sa splnilo aj tentoraz. Tento viacúrovňový dej je veľmi dobre zvládnutý a aj napriek čiastočnej predvídateľnosti, ktorá časom nutne musí prísť stále veľmi zaujímavý, vidno, že si na tom dali záležať a film v rámci svojich pravidiel funguje výborne. Poteší aj viacero skvelých momentov, ktoré sú ešte výraznejšie a našťastie nesklame ani celá záverečná fáza, ktorá odhalí dôvod toho všetkého a tak zanechá veľmi dobrý celkový dojem. Film funguje čiastočne aj po hororovej stránke, takže sa občas celkom darí navodiť slušnú atmosféru a pocit beznádeje, okrem toho poteší aj pár krvavých momentov, ale na tom film vôbec nestojí, prvoradý je po celý čas dej. S hereckým obsadením som dosť spokojný, výborná Melissa George v hlavnej úlohe a ideálne zloženie vedľajších postáv, takže tu mi vôbec nikto nevadil a to je v tomto type filmu dosť zriedkavé. Réžia a technická stránka sú na tom dobre, slušná vizuálna stránka a hlavne celkové zvládnutie tejto na pomery žánru náročnejšej zápletky, takže tu nemám problém. Triangle je dostatočne zaujímavý mysteriózny film s veľmi dobrou zápletkou a jej spracovaním, takže fanúšikov žánru rozhodne neurazí. 78% ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Velkým mínusem snímku Triangle (2009) je, že se snaží hrát na efekt počtem časových smyček, které pak do sebe v průběhu děje nemohou zákonitě zapadnout. Takový film Uvězněni v čase / Timecrimes (2007) nabízí pouze tři časové smyčky a výsledekem je mnohem kompatibilnější příběh. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Drsná vyvražďovačka, schizofrenický twister, smutná ľudská dráma. Skrze sústredenú, na detailoch bazírujúcu réžiu a áčkové herecké výkony, docielený nevídano funkčný žánrový crossover. A taktiež lahôdkový horor pre mysliaceho diváka, ktorého dodnes neprebolela otrasná Loď duchov. Prečo tento pútavý, zaujímavý a i vizuálne atraktívny film neprebehol ani len americkými kinami? ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)

Reklama

Reklama