Reklama

Reklama

Ochrana svedkov

(seriál)
  • Česko Ochrana svědků (viac)
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2008–2012), 43 h 45 min (Minutáž: 41–67 min)

Tvorcovia:

David Maples

Hrajú:

Mary McCormack, Frederick Weller, Paul Ben-Victor, Nichole Hiltz, Lesley Ann Warren, Cristián de la Fuente, Will McCormack, Jenny Gabrielle, Jane Adams (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(61)

Obsahy(1)

Mary Shannonová pracuje v najutajovanejšej jednotke polície, v Programe ochrany svedkov, ako federálna šerifka. Jej úlohou je pomôcť im začať nový život, v ktorom musia zabudnúť na to, že kedy mali rodinu, priateľov, známych či prácu. Začínajú od nuly a pre mnohých to nie je vôbec ľahké. Mnohí si nechcú pripustiť, že ak nedodržia prísne pravidlá programu, ohrozia nielen svoj život, ale aj životy svojich najbližších. Niektorí z nich sú profesionálnymi kriminálnikmi, iní sú však iba náhodnými svedkami zločinov. Mary musí svoju prácu utajiť aj pred svojou rodinou, čo komplikuje všetky vzťahy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa zipacna k tomuto seriálu (1)

Ochrana svedkov (2008) 

Hodnotil bych za tři hvězdičky, kdyby v každém díle nebyla ta naprosto debilní linie se sestrou, matkou a přítelem hlavní postavy. Sestra i matka jsou neuvěřitelný imbecilní krávy, a přísahám bohu, že být to moje rodina, tak je vykopnu z domu. - Případy v tomhle seriálu by mi nevadily, ale to rodinné pozadí celému seriálu podle mě extrémně ublížilo. (Hodnocení po celé 1. sérii) ()

Reklama

Reklama